Region

Svet

Šaban Šaulić neće siromašne zetove

jedan od vetereana naše narodne muzike Šaban Šaulić, tvrdi da se nikada nije mešao u ljubavni život svoje dece i da im je uvek dopuštao da sami izaberu svoje partnere.

Šaban Šaulić neće siromašne zetove



O ljubavnoj priči svoje ćerke Ilde i njenom otkazivanju venčanja, o kojem se poslednjih meseci često piše, kaže da ne zna mnogo.

“Nisam znao ni da ga je zakazala, ako se to uopšte ikada dogodilo. Nije mi palo na pamet da ulazim u to šta pišu novine i da sa ćerkom proveravam šta je istina, a šta ne. Meni je najvažnije da ona bude srećna, a ne vidim da joj išta fali”.

Šaban je još ispričao kako je gledao na vezu njegove mezimice sa čovekom koji je mnogo stariji od nje:

“Kada sam čuo za tu vezu nisam reagovao. Mislio sam da će je brzo proći. Ali, kako je uzelo maha zaključio sam da nije šala. Ali, nije mi bilo druge nego da dam svoj blagoslov zbog njene sreće".

"U toku njihove veze imao sam samo jedan susret s njim. Ubeđivao me je da je voli, delovao je iskreno i čestito. Nisam nimalo naivan čovek, ali sam mu poverovao. Prolazili su meseci, godine, a oni su i dalje bili na istom. Kad sam shvatio kakva je to priča, gledao sam da budem izvan toga."



"Nije mi ostalo ništa drugo nego da se nadam da će se Ilda opametiti. Iskreno, bio sam presrećan kada se ta priča konačno završila.”

Na pitanje kakve zetove i snajku priželjkuje za ćerke i sina, Šaban odgovara:

“Da budu normalni! Da zetovi ne budu neka sirotinja, pa da moje ćerke moraju da rade za njih. Trebaju mi zetovi i snajka koji će moju decu poštovati i iskreno voleti. Narodski rečeno, da ne budu neke jade, već osobe sa stavovima i integritetima. Samo, ko mene pita. Mogu samo da aminujem ono što oni odluče ili da se sklonim.”

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>