Tvoje lice zvuci poznato

Zanimljivosti

Vesti

bili miler najnovije vesti - strana 8

Slađana Milošević tuži Bili Ajdola

Slađana Milošević tuži Bili Ajdola

Protiv menadžmenta britanskog rokera Bilija Ajdola, rokerka Slađana Milošević odlučila je da pokrene sudski postupak. Naime, njen nastup koji je trebao da se desi na "Ušće festu" otkazan je u ponedeljak uveče, pred sam koncert, jer su stranci, zbog lošeg vremena insistirali da Bili počne svirku ranije.

Pročitaj više

Bili Ajdol nastupio na Ušću pred 7.000 ljudi

Bili Ajdol nastupio na Ušću pred 7.000 ljudi

Na beogradskom Ušću sinoć je nastupio, pred oko 7.000 ljudi, britanski pank roker Bili Ajdol. Koncert je počeo tačno na vreme, u devet sati, a pevač se na bini pojavio uz skandiranje mase "Bili, Srbine".

Rečenicom „Kako ste, hoćemo li da rokamo večeras?“, Bili je započeo svoj nastup, ispunjen uglavnom starim hitovima.

Koncert je trajao nešto više od sat vremena, a publika je uživala u svakom minutu. Ajdol je svoj veliki hit "L.A. woman" adaptirao za beogradski nastup, i prepevao ga kao "Belgrade woman".

U VIP ložama, na ovom događaju su viđeni U ministar ekonomije Mlađan Dinkić sa suprugom, Bajaga, Bebi Dol, Goran Bregović sa Kikijem Lesendrićem, kao i  Leontina Pat sa mužem Filipom.

 

Pročitaj više

Slađana Milošević ispred Bili Ajdola

Slađana Milošević ispred Bili Ajdola

Pop rok pevačica Slašađana Milošević nastupiće 21. juna na Ušću, pre nego što Bili Ajdol zatvori "Ušće fest". Kako saopštava organizator "Mjuzik star prokašn", Slađana će svirati 40 minuta: "Slađana ima spreman novi album radnog naziva 'Free will day', koji će izdati za američko tržište", navodi organizator.

Pročitaj više

>