Region

Svet

Orthodox Celts 17. marta u Domu Omladine

U tribinskoj Sali Doma Omladine, održana je PRESS konferencija povodom koncerta grupe Orthodox Celts, zakazanom za 17. Mart u 21h u Velikoj Sali Doma Omladine. Medijima su se obratili Aca Seltik – frontmen benda, Dragan Ambrozić – odgovorni urednik programa Doma Omladine i Miloš Aleksić ispred Beogradske Kulturne Mreže.

Orthodox Celts 17. marta u Domu Omladine



Tradicionalno obeležavajući Dan Svetog Patrika već 19. put, bend obećava savršen ples i odličan provod, čak i bolji nego prošle godine.

Aca je izjavio „Ovo je, recimo, generalna proba pred obeležavanje 20-ogodišnjice naših koncerata“ i na pitanje, koji mu je omiljeni koncert do sada, on odgovara: „Upravo ovaj sledeći“. Što se tiče iznenađenja na koncertu, Aca je ostao tajanstven, rekavši da je prošlogodišnja gošća, Ana Sofrenović, bila prijatno iznenađenje čak i za bend.



Dragan Ambrozić je najavio da posetioce očekuje prijatno iznenađenje kada budu videli renoviranu Veliku salu, gde će se koncert i održati. Najavio je bogat muzički sadržaj u okviru Doma Omladine, a sve u cilju promovisanja domaćih bendova.
Mesto legendarnih koncerata, festivala i izložbi očekuje vas na koncertu benda Orthodox Celts uz proslavu dana Svetog Patrika.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>