Svet

Region

Evrovizija 2024: Teya Dora otkriva kako se oseća pred večerašnje polufinale!

Večeras 7. maja se u Švedskoj održava prvo polufinalno veče Evrovizije 2024, a naša predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" nastupiće pod rednim brojem 2.

Evrovizija 2024: Teya Dora otkriva kako se oseća pred večerašnje polufinale! Foto: YouTube printscreen/Pink TV




- Prezadovoljna sam. Neke stvari mi se nisu svidele na prvim probama, uglavnom oko kadrova, ali su uslišili naše žalbe i promenili su šta nam je smetalo. Pao mi je kamen sa srca. Kada sam odlazila na ovu probu osetila sam "taj" momenat koji sam osetila i na "PZE" u jednom trenutku, tako me je "lupilo" sve što se dešava. Jedva čekam da nastupim i da dočaram u potpunosti pesmu, da bude najbolje do sad što je bilo pa, ako da Bog, da prođemo u finale i da tad bude još bolje - rekla je Teja za Telegraf i dodaje:





- Oni žele da pokažu svoju scenu, svoju tehniku, sve to razumem. To je bilo očekivano, ali ovo je ipak intimna pesma koja zahteva da bude snimljena kao spot. Najviše bih volela da kamere sve vreme prate moju facijalnu ekspresiju, to je ovde jako bitno, ali nije izvodljivo tehnički, pa smo napravili neki kompromis.

Naša predstavnica ističe da bi volela da prođe u finale i otkriva i ko su njeni favoriti za pobednika na Evroviziji 2024

- Volela bih da prođem u finale, ostalo ne bih otkrivala. 12 poena bih dala Hrvatskoj, 10 Švajcarskoj i 8 Ukrajini - zaključila je.

Prvo polufinalno veče Evrovizije 2024 na programu je večeras od 21h na kanalu RTS-a. 

Slične vesti: Marija Šerifović - Najmlađa pobednica Evrovizije!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Telegraf


>