Region

Svet

Region

Uvodna špica serije PORODIČNO BLAGO krije tajnu: Ovaj detalj niko nije primetio (FOTO)

"Porodično blago" jedna je od najomiljenijih domaćih serija, a uvodna špica definitivno spada u one retke koje publika gleda s pažnjom. Ipak, mnogima je ovaj detalj.

Uvodna špica serije PORODIČNO BLAGO krije tajnu: Ovaj detalj niko nije primetio (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTS



Naime, početak serije prikazuje listanje porodičnog albuma s montiranim fotografijama glumaca. Međutim, jedna fotografija izaziva znatiželju. Valerija Gavrilović, koja tumači lik Cece Bojković, ima troje dece sa Gavrilom Gavrilovićem, odnosno Mihailom Mišom Janketićem. Da bi se autentično dočarao život glavnih junaka, tim zadužen za seriju zamolio je glumicu da ustupi privatnu fotografiju iz svog porodičnog albuma. Na jednom delu špice, Ceca drži bebu u naručju, a pored nje je Janketić. Beba koju drži nije bilo koja, već se radi o Katarini Žutić, njenoj ćerki.


Foto: YouTube printscreen/RTS

Zapravo, ova slika je foto-montaža. Originalna fotografija prikazuje Cecinog drugog supruga, Miloša Žutića, umesto Janketića. Montaža je toliko autentična da su je gledaoci uzeli zdravo za gotovo.

Pet godina nakon smrti Miloša Žutića, Ceca je ustupila ovu fotografiju za potrebe serije. Glumica je Katarinu rodila sa 25 godina, a Katarina je imala samo 21 godinu kada je izgubila oca. Ova priča dodatno osvetljava složenost i emotivnu dubinu iza kulisa serije "Porodično blago".

Slične vesti: Serija U klinču 3, epizoda 6: Vanja i Tadija! (VIDEO)
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>