Film

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

lady fair najnovije vesti - strana 7

Lady Gaga pozirala kao muškarac

Lady Gaga pozirala kao muškarac

Popularna pevačica Lejdi Gaga navikla je svoje obožavaoce na, u najmanju ruku, neobične odevne kombinacije, a ovoga puta, otišla je i korak dalje. Naime, ona je pred fotoaparatom Nicka Knajta pozirala u muškim odelima, sa muškom frizurom i našminkana tako da ni malo ne podseća na devojku. Fotografije će biti objavljenje u septembarskom izdanju japanskog "Voga" i to u delu za muškarce. Fotke su već osvanule na Gaginom blogu, gde ih je stavio stilista Nikola Formićeti. Možda je ovo još jedan uvrnut način pevačice, da potkrepi govorkanja da je hemafordit.

Pročitaj više

Lady Gaga koristi leševe za scenografiju!

Lady Gaga koristi leševe za scenografiju!

Popularna pevačica Lady Gaga ne prestaje da šokira javnost. Ovoga puta, ona namerava da započne saradnju sa Guntherom Von Hagensom, poznatom po izložbi "Body Worlds", na kojoj izlaže, u različitim pozama, mrtva ljudska tela. Gaga je fascinirana njegovim radom i želela bi da baš on obogati idejama i stilovima njene koncertne nastupe u sklopu turneje "Monster Ball".

Pročitaj više

U prodaji seks lutka sa likom Lady Gage

U prodaji seks lutka sa likom Lady Gage

Lutku za seks Lejdi Gag Gag, nedavno je na tržište izbacila američka firma "Pepedream Products". Uz uputstvo za upotrebu između ostalog stoji: "Ona je slatka katoltkinja koja se pretvara u razuzdanu damu noći. Upoznajte Lejdi Gag Gag, koja će progutati svetleću disko kuglu pre nego što kažete 'Igraj!'. Samo dodajte vazduh..."

Pročitaj više

>