Region

Svet

Ćerka Laneta Gutovića ne odustaje od borbe: Podelila prepiske sa anesteziologom (FOTO)

Ćerka Laneta Gutovića, Milica, odlučila je da ne odustane od borbe za pravdu, pa je ponovo sa svojim pratiocima pokazala prepiske sa anesteziologom iz bolnice u kojoj je preminuo njen otac.

Ćerka Laneta Gutovića ne odustaje od borbe: Podelila prepiske sa anesteziologom (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/Prva TV



Milica je na svom Fejsbuk profilu podelila poruke koje je razmenila sa anesteziologom. Ove poruke detaljno objašnjavaju da tokom poslednjih dana, stanje Lane nije bilo takvo da bi mogla donositi ispravne odluke.

Slične vesti: Ćerka Milana Gutovića se ponovo oglasila: Nisam dobila kuću od tate (FOTO)

- Posete u kovid bolnicama su bile zabranjene tokom cele pandemije, bez obzira na težinu kliničke slike obolelih. Kako vidim, vaš otac je par dana pre navedenog događaja, u trenutku kada se fotografisao, već bio na respiratoru, ali na neinvazivnom modu, što znači da je u tom trenutku bio jako lošeg stanja. To opet znači da mu je i moć rasuđivanja bila jako smanjena - rekao je lekar i dodao



- Kako vreme prolazi, na dan kritičnog događaja, kada je došlo do navodne posete prijatelja, njegovo opšte stanje, a samim tim i moć rasuđivanja je bilo sigurno mnogo gore nego onog dana kada je nekako uspeo da napravi fotografiju. Pretpostavljam da nije mogao ni da se javi na telefon? S obzirom na to da je u toku istog dana intubiran, znači uspavan, uveden u anesteziju, nema nikakve šanse da je u vreme kritične posete prijatelja bio u stanju da rasuđuje i daje izjave takvog tipa - napisao je anesteziolog i predložio Gutovićevoj da se zvanično obrati upravi Vojnomedicinske akademije u Beogradu u kojoj je njen otac lečen.

Podsetimo, Milica Gutović nedavno je iznela tvrdnje na društvenim mrežama da je medicinska sestra, neposredno pre smrti njenog oca, omogućila dvojici muškaraca da prisustvuju navodnom usmenom zaveštanju. Navodno, ovo zaveštanje je impliciralo lišavanje Milice i njene sestre Nevene prava na nasleđe.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>