Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 26. februara do 3. marta 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Ova nam nedelja sa jedne strane donosi pojačan mentalni i fizički umor, sklonost da ronimo po mislima, možda čak da se vraćamo u prošlost i slušamo njene odjeke. Donosi nam mnoštvo i čudnih i neproverenih informacija, to da nas neko gleda u oči i laže nas, ali i našu rasejanost i nefokusiranost – pa ćemo lako izgubiti nešto što nam je potrebno ili vredno. Čuvajte ono što vam je važno, jer – lopovi su posebno aktivni ovih dana. 
OVAN

Hrana

Sada je pravi trenutak da više počnete da obraćate pažnju na ishranu. Uradite blagu detoksikaciju, a u svakom slučaju – vreme je da češće prošetate zelenom pijacom i pokupujete gomilu voća i povrća…..

Ljubav

Postoje neke situacije koje vas opterećuju – možda se one vezuju za odnos sa voljenom osobom, možda vas opterećuju neka ponašanja dragog vam bića – a možda jednostavno – postoje stvari koje nosite unutar sebe I o kojima još uvek niste spremni da razgovarate sa partnerom. Postoji naravno I ona opcija – da se pribojavate da bi voljena osoba mogla otkriti neke vaše tajne. Slobodni Ovnovi – vi sada živite za trenutak – a svaki od tih trenutaka je ispunjen druženjem, zabavom, flertom, strašću. Bilo da su u pitanju one realne, opipljive – ili pak virtuelne varnice I kontakti preko društvenih mreža – vama je dobro.

Posao

Nije trenutak da se oslanjate na neproverene informacije ili na nečija obećanja – I da na konto toga gradite planove I donosite odluke. Ako niste million posto sigurni da je nešto izvodljivo ili ukoliko niste dobili čvrste, pisane garancije (one kroz ugovor u kojem ste proučili svaki detalj) – ne zalećite se. Vaša želja da nešto rešite ili da nešto novo otpočnete jeste jaka, ali žurbi u ovom trenutku nema mesta. Svakodnevica će vam biti zahtevna, a odnosi sa saradnicima promenljivi.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, pojačana nervoza.
 

BIK

Hrana

I vi biste mogli da preduzmete „pretprolećno čišćenje“ kada je ishrana u pitanju. U svoje obroke uvedite više žitarica, svežeg povrća i voća. Ovo vam je potrebno zarad boljeg rada stomaka i organa za varenje.

Ljubav

Dešavanja u poslovnom I porodičnom segmentu će s vremena na vreme doneti po koji talas nervoze kod partnera I vas – možda će vam biti nešto teže da budete opušteni, možda ćete oboje biti umorni ili u grču – ali će sve vreme ipak biti prisutna I potreba da jedno drugom budete podrška, uteha, savetnik I neko ko razume. Zato gledajte da nervozu ne prebacujete kao lopticu – već da u momentima napetosti – smirujte jedno drugo.  Slobodni Bikovi – bićete društveniji, više u pokretu I u aktivnostima u kojima uživate. I nemojte biti iznenađeni ako vam neko pred kraj nedelje baš lepo zagolica pažnju.

Posao

Nešto će vam smetati – atmosfera na poslu, neki kolega/koleginica, trenutni način funkcionisanja…Šta god da je od navedenog (ili nešto deseto) – ovo su samo trenutne distrakcije I dešavanja koje nisu od uticaja na vašu poslovnu stabilnost. Što bi se reklo – registrujte I nastavite dalje. Ne nervirajte se zbog banalnih situacija ili ljuci. Može vam tokom ove nedelje biti ponuđena podrška, savet ili pomoć po nekom pitanju (od strane možda I nadređene osobe) – saslušajte I primenite jer jeste povoljna po vas.

Zdravlje

Nivo stresa je povišen. Moguće meteoropatske tegobe, prehlade.

 
BLIZANCI

Hrana

Ušli ste u period većeg energetskog trošenja i potrebno je da kroz adekvatnu ishranu nadoknadite snagu svog organizma. Neka na vašem stolu budu raznovrsne namirnice, sa posebnim akcentom na povrće.

Ljubav

Poslovni segment, ali I druge obaveze koje imate će vam jesti vreme (a I živčiće), činiti da se osećate povremeno malaksalo, nemotivisano, statično. No, odnos sa voljenom osobom ne bi trebao da trpi zbog toga, zar ne? Pogotovo što imate podršku od strane partnera – a mora se priznati da oko vas postoji I dosta razloga za radost I za neka lepa dešavanja. Neka vas ti fini događaji izvlače na površinu kada krenete da tonete. Slobodni Blizanci – nemojte da okrećete svoje misli ka prošlosti, jer će vas to samo uvući u mračna raspoloženja. Suviše je dobrih dešavanja oko vas – I vode vas ka budućnosti. Idite tamo.

Posao

Izgleda da će ova nedelja energetski biti dosta zahtevna po vas po pitanjima posla. Možete biti pritisnuti zaista velikom količinom obaveza, nadređeni od vas mogu očekivati nemoguće, možete čuti informacije koje vam ne prijaju ili biti kritikovani. No, s druge strane gledano – ovo jeste momenat kada možete dobiti priliku koju ste dugo čekali, važan poslovni projekat ili ugovor. U svakom slučaju – potrebno je da pokažete veliku odgovornost I posvećenost poslu. Isplatiće vam se, ako ne odmah – a ono na duži rok.

Zdravlje

Umor, hronične tegobe.

 
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


RAK

Hrana

Treba lagano krenuti u borbu sa kilogramima koji su se preko zime zalepili za vas, pa vam preporučujemo lagane obroke, dosta povrća i što više šetnje.

Ljubav

Biće talasa lepih osećanja I emocija, biće talasa razumevanja I bliskosti, biće situacija da se partner I vi razumete “na prvu”, ponekad I bez reči – samo pogledima. Ali, biće I trenutaka kada vas mogu pritisnuti teške misli I emocije, kada se na trenutak možete osetiti usamljeno I neshvaćeno. Ukoliko postoje konkretni razlozi za takva osećanja kod vas – onda bi trebalo ipak popričati sa partnerom. Ukoliko ne postoje, već su to samo prisećanja I odjeci iz prošlosti – onda ne dozvolite da vam kvare dan. Slobodni – I za vas važi – čeprkanje po prošlosti samo vam može doneti tugu. Uživajte sa prijateljima, batalite ono što je bilo. Pogotovo što kroz druženje I društvenost može da se pojavi zanimljiva osoba za vas.

Posao

Ušli ste u period kada će neke situacije krenuti da se kristalizuju, da ih na pravi način slažete, da razmišljate o njima drugačije nego do sada – I da shvatate šta je potrebno uraditi I kakve eventualno promene napraviti. Ukoliko ste dobili novu poslovnu ponudu, vrlo je verovatno da je ona dosta korektna – iako će se sa njenom realizacijom sačekati, možda I par meseci. Svi oni koji sarađuju sa inostranstvom imaju pred sobom dosta zahtevnu sedmicu, ali čijim ćete rezultatima ipak biti više nego zadovoljni.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema.

 
LAV

Hrana

Pravilnom ishranom – svežim namirnicama, dosta povrća, jaja, mlečnih proizvoda i mesa – možete podići energetski nivo, koji je već neko vreme nizak. Izbegavajte belo brašno, mesne prerađevine, slatkiše.

Ljubav

Treba izbegavati pritiske, uslovljavanja, treba izbegavati tvrdoglavost I to da jedna reč ili postupak pokrenu lavinu rasprava. Vi ste u dosta “zategnutom” emotivnom periodu I baš iz tog razloga – ne treba stavljati u prvi plan ono što možda nije dobro I što vas razdvaja, već sve ono drugo lepo što svakako postoji između vas, biti malo fleksibilniji. Treba se radovati zajedno, opustiti, pronaći slobodno vreme za aktivnosti, druženja, izlaske. Slobodni Lavovi – iskoristite svaku priliku za druženje I okruženost dragim licima. Flertujte I zabavite se, ali ne žurite u emotivne priče – biće boljih dana za tako nešto.

Posao

Može biti osoba koje vam se suprotstavljaju, koje vas čak otvoreno “napadaju” ili koje vam unose distrakciju u svakodnevicu. One vas mogu usporiti, zabrinuti, energetski I mentalno istrošiti čak – ali strpljenjem, mirom I ne “udaranjem kontre” postići ćete mnogo više nego raspravom. U svakom slučaju – te distrakcije neće uticati na kvalitet vašeg rada, pa ni na vaše rezultate. U svakom danu će biti više posla I obaveza nego što očekujete – pripremite se da budete odgovorni I posvećeni onome što radite.

Zdravlje

Stress, hronične tegobe, manjak energije.

 DEVICA

Hrana

Energetski ćete se trošiti, a nećete imati puno vremena da sebi organizujete zdrave i kvalitetne obroke. Ako budete preskakali obroke ili jeli „ s nogu“ suočićete se sa problemima sa želucem i varenjem.

Ljubav

Istovremeno I dosta ozbiljan I važan, ali I komplikovan emotivni period je pred vama. Ozbiljan I važan u smislu da se sada mogu rešiti nedoumice iz prošlosti, obaviti ozbiljni razgovori, napraviti planovi koji će trajati, doneti odluke koje će imati veliki uticaj na vaš život I budućnost odnosa. Komplikovan – jer će se neki parovi suočiti sa nepremostivim preprekama I možda shvatiti da jeste vreme da svako krene na svoju stranu. U svakom slučaju – period zrelih odluka koje se neće donositi olako. Slobodne Device – ako postoji privlačnost prema nekome – trenutno ne možete voditi igru, druga strana “udara tempo”.

Posao

Jednog dana – teško, sa mnogo zahtevnih obaveza. Drugog dana – ma isto teško, obaveze možda nisu toliko zahtevne ali ih ima million. I tako u krug. Ako ste očekivali da će u ovoj nedelji doći dan kada ćete biti opušteni I funkcionisati bez pritiska – to teško da može da vas potrefi. Jednostavno, period vam je preozbiljan u poslovnom smislu – sa haotičnošću I presijom koja postoji se borite, sve vreme imajući na umu da će ovo što se dešava sada iznedriti u budućnosti još bolje rezultate nego što ih trenutno imate.

Zdravlje

Da, potrebno vam je opuštanje I dobar san – ali vam je potrebna I fizička aktivnost. Ne zanemarujte sebe.


MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>