Region

Svet

Predrag Azdejković: Koliko je ko gej na Dvoru

Predrag Azdejković urednik gej eho portala demantovao je pisanje medija da će do kraja nedelje ući u rijaliti šou Dvor. Naime, Predrag je odlučio da ne uđe u rijaliti, jer bi sa njegovim ulaskom zavladao gej lobi u Šimanovcima.

Predrag Azdejković: Koliko je ko gej na Dvoru



"Drugi mediji su na nekim internet forumima videli raspravu da ulazim u „Dvor“, pa je sad oko toga čitava frka. Ne ulazim jer bi onda zavladao gej lobi i bili bismo većina tamo. Osim toga, mene plaši Maja Nikolić".

"Ona bi u horor filmovima glumila one psihopate s nožem što se šunjaju iza leđa. Takođe, plaši me Đus. Mislim, kad bih ga sreo u nekoj mračnoj ulici, ja bih se oduzeo od straha, ali mislim da je skroz super lik. Mislim da bi me Dejan Milićević, kada bih ušao tamo, mnogo nervirao, kao što je počeo da me nervira od samog početka emitovanja kada je izjavio da mu je jedna od najvećih vrlina to što je rođeni Beograđanin" - rekao je Predrag i dodao da je Majina tvrdnja da su Boki 13 i Dejan Milićević u vezi totalno nemoguća.

"Maja je zla kučka. Mislim da je ta veza fizički nemoguća, osim ako „ono“ ne rade „leđa o leđa“, kako kaže pesma Željka Joksimovića" - rekao je Azdejković.

Iako je Predrag u srećnoj vezi, Predrag kaže da ne bi odoleo pevaču Danijelu Pavloviću.

"Kao „oženjen“, sad moram da kažem da na svetu za mene postoji samo moj čovek i niko drugi, da samo njega volim, samo njega želim i da u mom srcu nema mesta za drugog, ali ja bih ovog malog Danijela razbio od"...


Koliko je ko gej:

Boki 13 - 1.426%
Danijel Pavlović – 714%
Miloš Bojanić – 85%
Dejan Milićević – 823%
Lana – 22%
Bebi Dol – 55%

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>