Region

Svet

Sanja Vučić o teškom periodu života! Neobjašnjiva tuga!

Pevačica Sanja Vučić otkrila je detalje o teškom periodu svog života, o bolesti, depresivnoj fazi, roditeljima i vezi koja je bila kobna... U njen život uvukla se neobjašnjiva tuga.

Sanja Vučić o teškom periodu života! Neobjašnjiva tuga! sanjas.heart





Iako nikada ne priča o ocu i odnosu kakav su imali njeni roditelji, Sanja Vučić je po prvi put otkrilka detalje iz svog privatnog života:



"Nažalost otac mi je preminuo pre par godina." - kaže pevačica i dodaje da joj je tokom odrastanja ipak najviše značila podrška majke uz koju je prebrodila teške trenutke:


"Mama je bila i otac i majka u dosta navrata. Majka je uvek bila majka, nikada mi nije bila drugarica."


 

Kad sve možeš sama i nikome ne duguješ objašnjenje...









Sanja ne krije da je prolazila kroz neke depresivne faze, a onda je otkrila da ima problem sa štitnom žlezdom:

"Konstantno sam osećala prisutnost neke sveobuhvatne tuge koja je bila neobjašnjiva niti je imala bilo kakvog povoda" -kaže Sanja o periodu kada je mislila da je problem u tome što je sama, pa je uplovila u vezu za koju kaže da je na neki način bila kobna po nju:


"Posle godinu dana te veze koja je bila isto u neku ruku kobna po mene i malo je rečeno turbulentna, počela sam da ispoljavam naznake depresivnog ponašanja. Kada je već došlo do trenutka da ne mogu da nađem u sebi snagu da živim, potražila sam stručnu pomoć."
 

Fiziološki rastvor kao obloga leči kašalj, curenje iz nosa i razne upale!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>