Region

Svet

Mahir Petrović, učesnik takmičenja Zvezde Granda, usmrtio pešaka pa pobegao!

Mahir Petrović, učesnik  takmičenja "Zvezde Granda", usmrtio je pešaka pa pobegao sa lica mesta! Ovo se dogodilo 31. jula, a sada je slučaj rasvetljen.

Mahir Petrović, učesnik  takmičenja Zvezde Granda, usmrtio pešaka pa pobegao! Screenshoot/Instagram


Policijski službenici PU Bugojno rasvijetlili su ubistvo koje je počinio 26-godišnji vozač na području Gornjeg Vakufa. Vozač je automobilom usmrtio pešaka, a zatim pobegao sa mesta nesreće.Kako saznaje portal "Avaz" uhapšeni mladić je Mahir Petrović, učesnik "Zvezda Granda".31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf - Uskoplje prijavljeno je da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao pešak J.B. dok je vozač putničkog motornog vozila pobegao sa mesta nesreće.

"Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog dela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za krivično delo pomoć počinitelju posle učinjenog krivičnog dela osumnjičen I.P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf - Uskoplja."  - navodi se u saopštenju MUP-a SBK. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>