Zadruga

Parovi

Marija Kulić o ljubavnom životu svoje ćerke! Zola sprema osvetu! (VIDEO)

Marija Kulić dala svoj sud o ljubavnom životu ćerke, a Zola sprema osvetu jer smatra da je izigran. Više nikoga ne žali!

Marija Kulić o ljubavnom životu svoje ćerke! Zola sprema osvetu! (VIDEO) Screenshoot/youtube




Nakon neutešne Miljane Kulić, u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je Lazar Čolić Zola, koji je razlog njenih suza.



 


Šta se dešava između vas dvoje? - pitao je Darko.


Nemam pojma, devojka radi nejasne i nenormalne stvari. Nije me to šokiralo. Više razmišljam o sebi i svom učešću. Mogao bih i ja svaki dan da plačem. Najviše me je poremetilo ovo sa Anitom. Nikad nisam doživeo da se neko tako fino ponaša prema meni, da pere moje dukseve, gaće, trenerke, da pravi doručak, ručak, večeru, da neće da zaspi dok je ne zagrlim, da imamo odnose. 


I kad sam krenuo da se zaljubljujem, ona kaže da je lagala. Na sve to se vratim u odnos sa Miljanom, dam priliku da se družimo, desi se nagli preokret. Ne znam šta je ovo. Ja sam rekao da bih voleo da vidim promenu na njoj, ali džaba. Kad ode u apartman ili kad probede vremena sa Bebicom 10 minuta, vrati se drugačija. Previše je povodljiva, ne želi da me sluša. Rekao sam joj da sluša mene, nikad je ne bih izdao prvi - rekao je Zola.


Bebica kaže da se ti samo sprdaš sa njom - dodao je Darko.

Jasno je da je čovek psihopata. Ali ona želi sve i odmah i da bude po njenom, ja sebi taj luksuz više nikada ne mogu priuštiti. Te njene priče o ljubavi, plakanje, sumnjam u to. Ako joj je neko najveća ljubav, problem joj je da mesec dana pokaže da može da se normalno ponaša? Ako je to problem, izvini, idi uživaj. Ja sam Miljani rekao da sam krenuo da se zaljubljujem u Anitu i onda doživeo šok. Čak sam i zaplakao pred njom. Znala je sve od početka. Nisam ja sad Anitu zavoleo, ali je to neko poniženje. Ja ti garantujem, videćeš kakva će situacija da se desi. Nemam više milosti prema nikome. Ne vredi biti iskren - rekao je Zola.

A to isto Miljana kaže - nadovezao se Tanasijević.

Vratila se u taj odnos. Šta joj fali? Ovisna je, sinoć je htela sa mnom (s*ks), rekao sam joj da se ne ponižava. Sad možemo da imamo s*ks, kunem se u Bosu. Neću neke stvari da radim i idem ja u vatru. Bio sam sto posto iskren prema svima, vidiš kako sam prošao. Nema tu druge. Sad ću ja biti ono što je trebalo da budem od prvog dana. Kakvo zaljubljivanje... Ja nisam nikakva žrtva, ne daj Bože da me neko žali, ali nemojte da me krivite kad ja krenem sad da igram. Ako mogu da se igraju sa mnom, mogu i ja. Niko me ne interesuje. Šta je ovo? Miljana ima ljubav života Zolu, koji je moli da određen period budete drugari, on neće da uđe u vezu, ti ode sa drugim pod jorgan. Neću više nikog da žalim. A ova mala polako... Lagano, ali sigurno. Nisam ljubomoran. Marko ako bude sa njom u vezi više od 10 dana, ja ću ozvaničiti vezu sa Brendonom i postajem biseksualac. Ja pola stvari nisam rekao za naš odnos. Mnogo sam se razočarao, nisam ja ovo zaslužio. Ja sam i prema Neveni bio iskren - poručio je Čolić.


Tebe skoro nikad ne posmatraju kao oštećenu stranu, a vidimo kako se osećaš sad - dodao je Darko.

Ne volim da pokažem da mi je loše, jer se slade tim. Ne želim da dopustim to, takav sam i napolju. Kad me nazove dušman, ja kažem da mi je u životu bajka. Ja vama nikad nisam rekao životnu priču, mene to nervira da me sažaljevaju. Bosa bi mi rekla da ne budem ni sa jednom, nego da se sprdam. Ona sad najbolje poznaje zašto se ja ovako osećam. Marija malopre kad je videla ovo dvoje u krevetu, donosi slane palačinke i nudi ih... - govorio je Zola.

Šta se dešava sa Bokijem, Marinom i Slađom? - pitao je Tanasijević.

Sviđa mu se Slađa, ona ga vozi, da mu malo gasa, pa kočnicu. Stalno mu to radi. A što se Marine tiče, to ne mogu da provalim. Marina mi je čudna. Rekla je da bi voleli da se puste neki klipovi, da se vidi kakva je ona, kakva je Slađa, kao u prijateljskom smislu prema Bokiju.




 



Odmah nakon Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, na intervju kod voditelja Darka Tanasijevića je stigla Marija Kulić. 


Preko noći se sve preokrenulo između Zole, Miljane, Bebice, kako gledaš na to? - pitao je Darko.

Zoli je samo bitan rijaliti, Miljana se totalno razočarala, nije verovala da mu je i ona rijaliti. Miljana i dalje ima emocija prema njemu. Ovaj prostor nju podseća na njega, ovde ne može bez njega. Ja znam da je to njemu igra. Ponovo ću da imam probleme sa njom, a zašto, kako, milion pitanja koje postavlja. Zajedno su ponovo tu, on se ponovo igra. Miljana hoće da igra rijaliti da se zeza sa drugima, ali kad je on u pitanju ne. Nenad prati svaki njegov korak i plan i otkriva Miljani. Misle da će Anđela da ispadne, pa da ostane ako uđe u priču sa Zolom. Ona treba da razmisli. Meni je sinoć rekao: 

"Ja ću Anđelu samo...". 

Ne može tako, da zaređa jednu, drugu, treću, pa da se vrati Miljani. Šta je ona, čekalica? On je pokupio to od rijaliti igrača prethodnih, od svakog ponešto. Njemu je majka rekla i Saša što živi sa njom da neće da prave rođendan ako uđe u vezu sa Miljanom. On je rekao Miljani da sačeka, da mu je bitno da proslavi rođendan. Miljani je bilo krivo. On kupuje vreme. Zato sam ja rekla kad je bio intervju za Zadrugoviziju, da Nenadovo vreme tek dolazi. Znam da neće on ni posle rođendana - pričala je Marija Kulić.

Da se Zola posveti Miljani mesec dana, ne bi ona pogledala Nenada. On priča o promenama. Ili prihvatiš nekog takav kakav je... Ne možeš da menjaš nekoga iz korena, onda to nije on. Ja sam mu čak rekla, Car isto, da je bitna SMS nagrada i nagradna novinarskog žirija. Miljana i Zola nisu dobili te nagrade. Ne verujem da tu Car ide protiv Zole, nego protiv Miljane, a Zola me je iznenadio da je ona pevao neuvežbano pesmu, kao da je hteo da napravi neki kiks. Miljana je bila odlična, odevanje, pristojnost, držanje. Prezadovoljna sam, pa iako je sa Zolom. Ja sam rekla da glasaju za Brenu, a ne za Miroslava. Bolje da se raziđu - dodala je Kulićeva.

A ti si htela i Nenadu da otvoriš oči. Okej, razumem da je voli kao Boga, ali kako da se vrati odmah posle noći, on je Miljani plan B - rekao je Darko.

Jeste, ali on to ne shvata, vidiš. Jednog jutra, ono kad sam se uznemirila, rekla sam mu da se skloni, da ona voli Zolu, da je pusti neko vreme da shvati da ne može tako, da zna da je sigurica. On kaže: "Vremenom će ona mene da zavoli, kad se završi rijaliti". Njemu je olakšavajuća okolnost što Zola ne voli Miljanu. Kaže da će da joj pređe u naviku, vreme čini svoje. Šta da kažem ja na to? Nenade, nikad neće da te zavoli... Ne znam šta da kažem. Možda ima i takvih slučajeva, blizina, navika... Ona ima od Nenada sve što joj treba od muškarca, zaštitu, brigu, pažnju, intimne odnose... Koliko ljudi puta pogreše kad idu srcem? Ona se našla sa Nenadom, ne mogu da kažem da nije, ali je poremeti Zola. Miljana napolju neće da legne da spava bez Bebice, ali u ovom prostoru Zolu ne možem da izbriše - istakla je Marija.

Darko je upitao Mariju kako gleda na to što je Bebica brižljiviji prema Miljani, nego prema svojoj deci.

Čula sam za još jedan slučaj, Zolina majka što živi sa tim čovekom. Ima dve ćerke, žive blizu. On odnese Bosi poklone i čokoladu, deca ga gledaju kroz prozor. Ja sam najsrećnija da je svako sa svojom decom - rekla je Marija Kulić.

Car ti se često suprotstavlja - dodao je Darko.

Ljubomoran je na Miljanu, budaletina. Hoće da bude provokator. On je za mene budaletina i rijaliti igrač. I to što mi priča da sam lepa je igra. On misli ja sam budaletina. Ja znam da sam lepa. Ja volim kad mi žena udeli kompliment, Zoli i Caru ima li neka da nije lepa? - dodala je Marija Kulić.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>