Region

Svet

Lepa Brena: U Zagrebu ću pevati Čačak i Mile voli disko

Jedna od najvećih pevačkih zvezda bivše Jugoslavije Lepa Brena, otkrila je u ekskluzivnom untervjuu za hrvatske medije da priprema nastavak filma "Hajde da se volimo", kao i da će 5. marta održati koncert u Rijeci. Takođe je najavila i veliku turneju po zemljama u regionu i obećala da će se publici odužiti sa hitovima "Čačak" i "Mile voli disko", jer ih pre dve godine u Zagrebu nije pevala.

Lepa Brena: U Zagrebu ću pevati Čačak i Mile voli disko



"Radila sam najviše po stadionima, dvoranama i imala sam najviše koncerata koji su imali posećenost preko pet hiljada ljudi. To su podaci sa kojima se ne mogu pohvaliti ni fudbalske zvezde ex-Yu" - počinje priču Brena i nastavlja:

"Pevačica sam vedrih i veselih nota i moja muzika nije teška, za plakanje i seču vena, zato sam čekala 20 godina za turneju na prostorima bivše Jugoslavije", objašnjava Brena zašto je čekala da rane na ovim prostorima koliko-toliko zacele, da bi se tek onda odvažila na turneju koja će obuhvatiti celu bivšu Jugoslaviju.

Brena je objasnila kako se posle 20-godišnjeg relativnog mirovanja, za vreme kog se posvetila porodici i biznisu, vraća na muzičku scenu i da je ponovo na novom početku, za koji joj snagu daju hiljade mladih obožavalaca koji se nisu ni rodili kad je ona bila na vrhuncu slave.

Pevačica je takođe objasnila zašto pre dve godine u zagrebačkoj Areni nije želela da otpeva pesme "Čačak" i "Mile voli disko" i   zašto se rasplakala na prvom posleratnom susretu sa zagrebačkom publikom.

"Ako sam se od nečega čuvala i zbog čega sam se povukla na 20 godina, onda je to bilo da nekoga ne povredim, jer bila su to izuzetno teška vremena. Ako se neko iz cele te ratne priče izmakao, onda smo to bili moj suprug i ja. Bilo mi je žao i bilo mi je drago kada sam videla publiku u Zagrebu nisam skrivala suze, jer publika koja me prati 30 godina mi je kao druga porodicaj i nemam razloga da  pred njom skrijem suze".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>