Zadruga

Parovi

Osman Karić šokiran, javno prozvao Osmakčiće!

Osman Karić šokiran, javno prozvao Osmakčiće zbog lažiranja smrti. Marko Osmakčić je 9. juna napustio rijaliti jer mu je navodno preminuo otac Franjo. Tada je u Šimanovce po Marka došao čovek koji se nije predstavio već je sa sobom poneo umrlicu na kojoj su bili svi podaci o smrti Markovog oca.

Osman Karić šokiran, javno prozvao Osmakčiće! Foto: Pink.rs/N.Brajović




Po rijaliti učesnika je u četvrtak, 9. juna u prepodnevnim časovima u Šimanovce došao nepoznati čovek koji je obavestio produkciju o smrti oca učesnika rijalitija "Zadruga" i sa sobom imao umrlicu.

Od tada se više niko od porodice Marko Osmakčić nije javljao na naše pozive i poruke.







Ukoliko se ispostavi da je porodica Osmakčić lažirala smrt Franja, kazna zatvora je od 6 meseci do 10 godina!




U javnosti se digla velika fama oko sahrane Franja Osmakčića, oca Marka Osmakčića, koja danas, iako je najavljena i istaknuta na umrlici, nije održana. U Leštanima ne postoji nijedna Franjova umrlica, na groblju se nije pojavio niko od ožalošćenih, a porodična kuća zvrji prazna. 

Komšije pak tvrde da je Franjo živ, što je probudilo gnev javnosti i mnoštvo terorija da su Osmakčići, zapravo, lažirali Franjovu smrt kako bi Marka "izvukli" iz "Zadruge", budući da je napravio dete Viktoriji Mitrović, koju je bezuspešno danima nagovarao na abortus.





S tim u vezi, na Instagramu se oglasio Osman Karić, otac Stefana Karića, koji tvrdi da je potez Osmakčića sramotan.


- Lažna sahrana! Živ se sahranio, priča se po čaršiji da ga je sin smrtno ranio. U rijalitiju neku malu povalio, kaže da je punio, svima se pohvalio. Svađao se i mirio, u krevetu je smirio. Mala tako začela i frka je počela. Ostala je trudna, situacija sve u svemu jako čudna. Ona hoće bebu, a on neće, naziva je i šamara, kaže da je smeće. Otac kaže da je bije, ne može i neće. Setio se tata, pa pozvao mlađeg vrata, umrlicu spremaj ili će biti rata. Umrlica lažna, ali za Pink i produkciju itekako važna, prevara u toku, narod u šoku! Bog sve vidi, koliko su grešni i on ih se stidi!






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>