Region

Svet

Kija Kockar teško podnela Slobino venčanje!

Navodno je teško podnela Slobino venčanje! Dan kada se Sloba Radanović oženio Jelenom Đuričanin, ponedeljak, 14. februar, bio je jedan od najtežih za Kristinu Kiju Kockar.

Kija Kockar teško podnela Slobino venčanje! Screenshoot/Instagram
Pevačici Kristini Kiji Kockar je, prema priči ljudi iz njenog okruženja, i dalje stalo do bivšeg supruga Slobodana Slobe Radanovića, iako u javnosti želi da prikaže drugačije, pa je to razlog zbog kog joj je teško pala njegova ženidba.

Dan kada se Sloba Radanović oženio Jelenom Đuričanin, ponedeljak, 14. februar, bio je navodno jedan od najtežih za Kristinu Kiju Kockar. Kako navode izvori bliski pevačici za "Kurir", ona je i dalje očajna i ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši suprug srećan sa drugom ženom, jer ga očigledno i dalje voli.

Kija je na dan Slobinog venčanja, kažu sagovornici, zvala prijatelje u alkoholisanom stanju, plakala i govorila da neće preživeti. Neki od njih veoma su se uplašili za zdravstveno stanje pevačice i razmišljali su čak da pozovu Hitnu pomoć.

- Kija je sve redom zvala, kukala i plakala, nerazgovetno je pričala da neće preživeti Slobino venčanje, da ne može da podnese to da on ima drugu ženu. Nekima je slala poruke: "On se danas ženi". Dosta je popila i stvarno joj je bilo teško. Ona jeste želela da se razvede od Slobe kad ju je javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju, ali očigledno da ga još nije prebolela i da ga voli. U javnosti se pretvara kako je on više ne zanima i neće da priča o njemu, a kad ostane sama, vrlo često se dese ovakve scene


Mislim da je ovaj poslednji put, na dan Slobinog venčanja sa Jelenom, situacija bila vrlo alarmantna i da je sigurno neko od prijatelja tada otišao kod Kije da je smiri. Čuo sam da je jedna drugarica htela da zove Hitnu pomoć, mislila je da je Kiji pozlilo, a zapravo je samo bila pijana - navodi jedan od sagovornika.


Ovo nije prvi put da Kija, i pored svega što se desilo u njenom braku sa Radanovićem, ima ovakve reakcije kad je on u pitanju. Javnosti je poznato da je Kockareva 16. oktobra 2019. u Slobinom stanu na Novom Beogradu najpre simulirala pokušaj samoubistva ubodom nožem u stomak, a onda i faktički nasrnula na bivšeg muža.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs


>