Style

Ljubav

Mesečni horoskop: Jul pod vladavinom Raka!

Jul je pod vladavinom Raka (koja traje do 21 jula) i mesečni horoskop nekima donosi sreću, a drugima probleme. Tri znaka napreduju, dva znaka će jedva čekati da se ovaj mesec završi!

Mesečni horoskop: Jul pod vladavinom Raka! Svet Plus




Rak je simbioza savršene majke, savršene ljubavi, prerfektnog doma i divne supruge.

Rak je najemotivniji horoskopski znak koji je privržen porodici, domu i slavi ljubav! 

On pretstavlja mesto gde život počinjemo i gde ga završavamo. 

On nosi u nama sva sećanja iz prethodnih života, emocije i iskustva koje formiraju naš karakter. a karkter predstavlja našu sudbinu!


Ovan
Privatni život će biti pun ljubavi i razumevanja. Venera je u Lavu kao i Mars što vama lično donosi uspeh u komunikaciji sa poslovnim partnerima kao i sa okruženjem. Bićete sigurni u sebe i sada je vreme da sve nesuglasice rešite. Komunikacija je ljuč za vas u toku ovog meseca.

Rak
Vi ćete dominirati, pleniti i bićete u centru pažnje! Ovo je definitivno vaš mesec. Okrenite se vašem unutrašnjem biću i osluškujte njegove potrebe. Ako tražite prirodu, ljubav i razumevanje vi idite u tom pravcu. Ne slušajte savete drugih već samo unutrašnje biće u vama. Posebno vam je naglašeno polje karijere jer sada ćete imati najviše uspeha da ostvarite ciljeve i planove. Pucate od samopuzdanja.







Blizanci
Vama ovaj mesec donosi uspeh kada je novac u pitanju. Sada se fokusirjte na štednju, jer ćete imati velike benefite u narednim mesecima. Novac vam dolazi i jako je bitno da napravite plan kako i koiko trošite. U karijeri vam stvari vrtoglavo kreću na bolje. Slobodno dopustite da vas ovaj talas ponese!




Vodolija
Mesec kada je potrebno da naučite da odbrojite do 100 više puta. Na poslu će se dešavati velike promene. Biće otkaza i promene pozicije. Za vas je najbolje da se "učaurite" i da mirno bez puno reči sačekate da ovaj mesec prođe.




Jarac
Promene slede i nije moguće da ih izbegnete. Okruženje na poslu je negativno i svi kao da čekaju vašu najmanju grešku kako bi "skočili na vas" . Kako niste skloni burnim reakcijama vi ćete ovaj mesec ostati pribrani ali ćete osećati napade. Red, rad i disciplina je ono što vas krasi. Neka vam fokus ostane na izvršavanju radnih obaveza koje vi radite jasno, precizno i bez greške.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>