Ljubav

Style

Kada je u pitanju horoskop, ove dame biraju pogrešne muškarce!

Nemaju sreće u ljubavi! Kada je u pitanju horoskop, ove dame biraju pogrešne muškarce! Lako upadaju u zamku kada je izbor partnera u pitanju! 

Kada je u pitanju horoskop, ove dame biraju pogrešne muškarce! Svet Plus
Na početku ljubavne veze mnogo je znakova upozorenja koji šalju signal da određena osoba nije za nas, ali zbog zaljubljenosti, skloni smo da ih ignorišemo.


Postoje horoskopski znakovi koji uvek "padaju" na pogrešne partnere.

Ovan
Ovaj znak zodijaka voli da bude prvi, bilo da je to na poslovnom planu ili privatnom planu. Oni se ne libe da budu sa nekom osobom u vezi samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspeli "uloviti" nekog.

Stoga, mogli bi izabrati partnera isključivo na osnovu njegove popularnosti, a ne crte ličnosti.


Blizanci
Blizanci imaju potrebu da su okruženi ljudima. Ne vole da budu sami i zato bežeći od samoće olako ulaze u ljubavne veze. Mogu da se zaljube u svakoga.

Rak
Rakovi su osećajne osobe i lako padaju kada im muškarac pruža i najmanju pažnju i ljubav. Dosta se vezuju i na kraju izlaze iz romanse slomljenog srca kada saznaju da se druga strana samo igrala sa njihovim osećanjima.

Strelac
Strelčevi žele muškarca koji će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvek padaju na 'nedodirljive' i one ne pokazuju interesovanje.

 

Manje kilograma uz biber vodu! Ubrzaće vaš metabolizam! (RECEPT) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink Villa


>