Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 19. jun 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. jun 2021. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 19. jun 2021. godine! Svet Plus
Ovan
Planete koje su ušle u vaš znak sada združenim snagama tvore tenziju kako na fizičkom, tako i na mentalnom planu. Ne znate kud da se denete i sve što radite vam se čini dosta sporije pa vas nervira, mada, kad biste malo pažljivije sagledali stvari ustanovili biste da ste vi sami uzrok bespotrebnih zastoja.

Bik
Nimalo ugodna situacija kad je o vašem domu reč. Imate problem sa ukućanima koji će danas eskalirati u vidu žučne rasprave. Najbolje bi bilo da se klonite bilo kakvog vida pregovora sa njima dok vam zvezde ne budu naklonjenije. Za sada se posvetite poslu, koji vam predstavlja jedini izvor zadovoljstva.

Blizanci
Vi ste danas najverovatnije angažovani oko kraćih puteva i lako je moguće da vam se nenadano pojave rođaci koje niste videli neko vreme. Dan obećava mnoštvo kontakata, kako rodbinskih, tako poslovnih i prijateljskih. Imaćete poprilično žestok tempo dnevnih aktivnosti, koji će vam doneti i dosta zadovoljstva.

Rak
Zaljubljeni pripadnici znaka bi se danas mogli naći na udaru žestkoih emocija, što vam baš i neće prijati. Partner je ljut zbog vašeg nonšalantnog ponašanja i to će vam jasno dati do znanja danas. S obzirom na to da vi nećete imati razumevanja za njegovo ponašanja, moguća je ljubavna svađa. 

Sudbina je zapisana u godini rođenja!


Lav
Vama je danas sve u znaku druženja. Imaćete mnoštvo društvenih obaveza, pa ćete dan provesti u nastojanjima da se pojavite svuda gde se vaša prisutnost smatra pod obaveznom. Ipak, prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od ljudi iz okruženja, kao i pažnja partnera, pa ćete se na kraju svega osećati sjajno.

Devica
Vredne Device danas prave novi plan aktivnosti koji će, naravno, da prouzrokuje totalnu promenu vašeg pristupa poslovima, u smislu većeg, ali i pametnije usmerenog angažovanja. Neki od vas danas dobijaju zasluženo priznanje, koje će vam doneti željenu satisfakciju i prouzrokovati da se osećate sjajno.

Vaga
Vi biste se danas mogli naći na putu. Ukoliko ste odmor planirali početi od danas, to vam je odlična ideja. Zagarantovan vam je dobar provod i ugodna dešavanja. Današnji dan je u znaku puteva, pa ne bi bilo čudno da se mnogi priadnici znaka sa dragim ljudima zateknu u svojim vozilima.

Škorpija
Malo ste nervozni, jer vam je nešto naprosto iskliznulo iz ruku. Ukoliko ste razočarani zbog jednog neuspeha ne berite brigu, narednih dana ćete imati šansu da stvari popravite i okrenete u svoju korist. Posebnu pažnju biste trebali da obratite na vašu zdravstvenu situaciju koja nije najpovoljnija.
Strelac
Oprez kad je zdravlje u pitanju! Planete vam baš i nisu prijateljski nastrojene, pa biste danas mogli biti žrtva padova, lomova ili naprosto nezgoda. Da biste kroz ovaj loš period prošli sa što manje posledica, pažnju posvetite ishrani, a i pojačajte unos vitamina. Mars u drugom polju ukazuje i na novčane izdatke.

Jarac
Počinje period povoljan za poslovne aktivnosti. Vi ste svu svoju energiju usredsredili na dobijanje onog što ste zacrtali u poslovnom smislu, pa ćete se sada angažovati da to i realizujete. S obzirom na to da ste se usredsredili na željeni cilj, uspeh ne bi trebao izostati. Ipak, nastojte da ne budete preagresivni u nastupu.

Vodolija
Izuzetno povoljan period za ljubav pripadnicima ovog znaka. Imaćete dovoljno strasti, romantičnih zgoda i iskrenih izjava ljubavi, da se osetite povlašćeno. Danas vam partner priprema ugodno iznenađenja u vidu nekog izleta ili simpatičnog predloga za neki vid zajedničkih aktivnosti. Na kraju dana bićete van sebe od sreće.

Ribe
Planete u vašoj drugoj kući, tačnije na samoj njenoj sredini donose vam malo agresivniji pristup kad je o zaradi reč. Vi ste odlučni da po svaku cenu ostvarite svoje ciljeve i da samim tim napravite radikalne poteze u okviru vašeg poslovanja. Ono što vas izdvaja danas jeste vaša odlučnost da uspete.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21


>