Region

Svet

Parovi: Tihomir Arsić ne prestaje da pije

Da je konstantna nervoza prisutna kod učesnika rijaliti šoua "Parovi", govori i to da je glumac Tihomir Arsić konstantno pod  dejstvom alkohola i trenutno je postao glavni učesnik ogovaranja kod posluge u vili.

Parovi: Tihomir Arsić ne prestaje da pije



"Stalno traži alkohol! Ne znam da li toliko voli da popije ili teško podnosi to što je zatvoren. Čak i u kafu sipa žestoka pića“, požalila se jedna sobarica drugoj.

Glumac pod uticajem alkohola priređuje neprijatna iznenađenja učesnicima, pa osim što iznosi sve stvari iz svog privatnog života, često šeta u donjem vešu po kući, na šta se oni zgražavaju.

 “On je pravi boem. Uživa u svemu što čini život zanimljivim. Voli i da popije, zašto da ne?”, izjavio je Tihomirov prijatelj.

Izgleda da su ovakvi ispadi glumca njegovoj drugoj ženi Jeleni poznati, jer se nijednog trenutka za ovih mesec dana nije pobunila što on toliko pije, pa su neki od njihovih cimera prokomentarisali da ne sme da mu se suprotstavi jer je glumac agresivan kad popije.

“Ne znam kako ga Jelena trpi, izgleda da je navikla. Baš ume da bude zeznut kada popije, a počeo je da pije svaki dan“, požalila se jedna od učesnica psihologu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>