Region

Svet

Katarina Grujić konačno otkrila zašto ne razgovara sa Radom Manojlović!

Katarina Grujić konačno otkrila zašto ne razgovara sa Radom Manojlović! I pored toga što ne pričaju, Katarina nema nijednu ružnu reč za koleginicu i bivšu prijateljicu.

Katarina Grujić konačno otkrila zašto ne razgovara sa Radom Manojlović! Screenshoot/Instagram
Već neko vreme se u domaćim medijima šuška da Katarina Grujić i Rada Manojlović nisu u dobrim odnosima, a sada je pevačica potvrdila celu priču.Ipak, Katarina tvrdi da ni sama ne zna šta je uzrok zahlađenja odnosa sa Manojlovićevom.
"Ja se nikada nisam svađala sa njom, samo su nam zahladneli odnosi, ne znam iz kog razloga, ne znam zašto, ali ako neko želi da ode od tebe, ne treba da ga zadržavaš", bila je kratka i jasna Grujićeva u izjavi za "Star" prenose mediji.

Ipak, kako sama dodaje, ona nema šta ružno da kaže za Radu Manojlović."Ja nemam ništa protiv nje, i dalje je podržavam i volim, a to što su se odnosi ohladili i što nismo kao pre, ja ne znam iz kojih razloga je to tako", istakla je Katarina.Inače, Katarina je nedavno govorila o svojoj šestomesečnoj vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Ona je tada istakla da je srećna i da je njen partner veliki gospodin, kao i da su često budni do ranih jutarnjih sati kada vode duge razgovore i smeju se.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>