Region

Svet

Oglasila se Vesna Đogani: Moj most! Moja ljubav! Moje detinjstvo!

Oglasila se Vesna Đogani i rešila da pokaže svojim pratiocima na Instagramu gde je svojevremeno živela. Moj most! Moja ljubav! Moje detinjstvo! Supruga densera Đoleta Đoganija otkrila je i da je nekada živela u siromaštvu.

Oglasila se Vesna Đogani: Moj most! Moja ljubav! Moje detinjstvo! Screenshoot/Instagram- Ja sam Vesna Djogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rodjena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san - napisala je Vesna pa nastavila:

- Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali izmadju dve vatre. Šetali se.Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku - navodi Đoganijeva i dodaje:

- A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom - ističe Vesna i nastavlja:

- Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe,nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu jer znam da ga to boli. Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam.Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi...

Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo - završila je Vesna. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>