Region

Svet

Region

Serija Dug moru treća epizoda: Pun mesec! (VIDEO)

Serija "Dug moru" treća epizoda, "Pun mesec" biće emitovana u nedelju 20. oktobra na Super Star kanalu u 21 čas i na RTS-u u ponedeljak 21. oktobra sa početkom u 20 časova. Da li je istinita legenda o moru koje uzima žrtve? Da li su za sva dešavanja kriva dva kamena sa znakom slovenskog boga Svaroga ili se razlozi nalaze među ljudima koji čuvaju svoje mračne tajne? 

Serija Dug moru treća epizoda: Pun mesec! (VIDEO) Promo



U predhodnoj epizodi:

Zabrinuti Periša pokušava da ćerku Olgu pošalje za Beograd i traži pomoć Mariške, svoje sestre. Cela Luštica zna kakva je zver Milutin. On je obogaljio Popovog sina, Zeja. Mariška odlazi kod Ćaleta, čoveka sa dobrim političkim, policijskim i uličnim vezama. Ćale obećava da će pomoći. Beograđanin Đorđe polako upoznaje mesto i ljude, ali ne oktriva ribaru Vuku razloge zašto je došao. 

Đorđe je zbunjen pojavom devojčice koja počinje da ga proganja. Olga i Rnjo ne kriju svoju vezu, u inat ocu Periši koji ulazi u sukob sa Rnjom. Olga vraća Rnju njegov kamen i seća se objašnjenja da su kamen i ogrlica dobri, samo kad su zajedno. Zato joj Rnjo poklanja babinu ogrlicu. Anđa daje Juliji otkaz, a Renko se poverava Vuku da se izgleda zaljubio.



Treća epizoda:

Pop i Zejo u šetnji nailaze na Đorđa kojeg Zejo ničim izazvano napada. Đorđe, već rastrojen, čini ono zbog čega je i došao: pokuša da se ubije. Bota, u želji da pomogne Popu odvodi Zeja u Tivat, da ga smiri. Zejo se prvi put nalazi u noćnom klubu i pleše sa privlačnom devojkom. Rnjo se sastaje sa Sikimom i Ćuntom, lokalnim kriminalcima i biva optužen da je ukrao jedan paket robe. Olga je veoma uznemirena Rnjovim nestankom. Na porodičnu večeru dovodi stranca Đorđa, da bi nervirala oca. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>