Zadruga

Parovi

Vera Matović i Maja Nikolić isprozivale Koraćevu: Ana je ruglo današnjice!

Pevačica narodne muzike Vera Matović uključila se u raspravu preko svog Instagram profila i iznela svoj stav o ponašanju rijaliti-učesnice Ane Korać. Ana je ruglo današnjice! Koraćevu je isprozivala i Maja Nikolić.

Vera Matović i Maja Nikolić isprozivale Koraćevu: Ana je ruglo današnjice! Screenshoot/Instagram



Vera Matović se direktno obratila jednom fanu, te je pri stavu da se starleta pred kamerama ponaša sramno, pa ju je čak bez pardona nazvala i droljom:

"Koga ti braniš?! Drolju?! Dok tvoja majka crnči, ti podržavaš elitne prostitutke? Idi rintaj i ti ili se ugledaj na Anu Korać, devojku koja je ruglo današnjice! Takve kao ona su nekada bile u Ulici Gavrila Principa."

Ni Maja Nikolić nije bila blaga, ona smatra da Ana pred kamerama ne govori istinu kada je reč o tome da li se bavila najstarijim zanatom:

"Ma ta devojka laže kao pas."

Naravno ovo je samo njihovo lično mišljenje i možda bi svi trebali malo da sačekaju jer Ana Korać nastavlja da iznosi detalje koje zna o Filipu Mijatovu, koji i tvrdi da se bavila prostitucijom, pa je rekla da želi sa njim posle završetka rijalitija da se suoči u emisiji licem u lice:

"Moja majka me je pitala još prošle godine zašto ga nisam tužila za neke optužbe. On hoće popularnost preko moje grbače. Jedva čekam da se rijaliti završi da bih mogla da se obračunam sa njim. Samo hoću da kažem da će sud imati puno posla. Spremna sam da pričamo u nekoj emisiji, ali ne želim da on uđe ovde. Spremna sam da sa njim sedim i 20 sati ako treba. On je povređen i ljut, ali videćemo šta će biti na kraju."
 

Ana Korać je želela Minu Vrbaški da vrati na pravi put! Nije joj uspelo!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>