Region

Svet

Survivor: Vesni Zmijanac se smanjio obim grudi (Video)

Nova epizoda Survivora donela je muke pojedinim takmičarima, a najviše Vesni Zmijanac koja se Knezu požalila kako joj se za 20 dana na ostrvu smanjio obim grudi.

Survivor: Vesni Zmijanac se smanjio obim grudi (Video)



"Vidi, vidi! Ovo je sve bilo puno kad sam ovde došla, a sada nemam ništa, jedino mi je stomak ostao" - jadala se Vesna dok se hvatala za prazne korpe svog kupaćeg kostima.



Međutim, pevač je utešio sa rečima da će do kraja takmičenja ostati i bez sala oko stomaka, posle čega se Vesna malo primirila.

Sa druge strane, članovi velikog veća uživaju u svom novom luksuznom apartmanu i kuju plan kako da razotkriju aktuelne takmičare i smišljaju intrigantna pitanja koja će im postaviti na plemenskom savezu.



Slikarka Biljana Cincarević razmišlja kako da razdvoji jedini par na ostrvu Bojanu i Nikolu, jer smatra da njih dvoje ne zaslužuju pobedu. Glumac Miloš Vlalukin dolazi na ideju da sve one koji budu ispali iz takmičenja dočeka sa novim pravilima i igrama kako bi pristupili velikom veću.

 



Inače, članovi ujedinjenog plemena Putong planiraju da eliminišu pevačicu Gocu Tržan, za koju smatraju da je jedan od glavnih favorita za osvajanje nagrade od 50.000 evra.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>