Region

Svet

Zorica Marković i Vesna Zmijanac bile su prijateljice, a onda je prijateljstvo puklo!

Nekad su se obožavale, sada ne mogu očima da se vide! Zorica Marković i Vesna Zmijanac bile su prijateljice, a onda je prijateljstvo dugo trideset godina puklo!

Zorica Marković i Vesna Zmijanac bile su prijateljice, a onda je prijateljstvo puklo! Screenshoot/Instagram



Društvenim mrežama kruži zajednička fotografija pevačica Zorice Marković i Vesne Zmijanac. Dve koleginice pozirale su nasmejane i zabeležile uspomenu koja će ih uvek sećati na period kada su bile izuzetno bliske prijateljice i poslovne saradnice, budući da to odavno već nisu... 

Zorica Marković  je nedavno u "Zadruzi" ispričala da se sa Vesnom Zmijanac družila više od tri decenije, a da je do prekida prijateljstva došlo to što joj je koleginica, kako kaže, zabila nož u leđa, uprkos tome što joj je pomogla onda kada joj je bilo najpotrebnije:

"Ja sam trideset i kusur godina Vesni Zmijanac prijatelj, a ona je meni čekala i najmanju sitnicu da mi ga... Što javno, što ispod žita, da ti ne pričam, to je mene koštalo i para i karijere. Ona je bila zaboravljena žena sa 120 kilograma, ja sam je dovela kod mene u restoran i rekla da nastupa svakog četvrtka. Ona je zaradila 120 hiljada evra u mojoj kafani."

Vesna Zmijanac se nije oglašavala ovim povodom, a u video snimku pogledajte šta je sve Zorica ispričala.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>