Ostalo

Sme�no

Šta svaka žena pre ulaska u brak mora da zna?

Pre nego isplanirate svoje venčanje, nije na odmet da dobro razmislite o toj odluci koja će Vas pratiti tokom celog života. Naime, par saveta vezanih za brak, dala je Ana Goel, poznata bračna savetnica.

Šta svaka žena pre ulaska u brak mora da zna?



Savet br.1: Budite ono što jeste
Dobro je poznato da se niko ne može preko noći promeniti a ni transformisati u sasvim novu ženu. Nema potrebe da se trudite da nekome budete odlična supruga ili snajka, ono što je potrebno da znate je da se morate priviknuti na nešto drugačiji način života pošto uđete u brak.

Savet br.2: Ne očekujte previše
Drage mnoje dame, sve one koje su nekada očekivale da će se ponašanje svog partnera promeniti u braku, jako su se razočarale. Teško je promeniti nekoga pa je s' toga najbolje ne očekivati previše

Savet br.3: Zaljibljenost prolazi, tužno je ali istinito
Svi dobro znamo da je zaljubljenost stvar koja brzo prolazi, ne traje večno. Strast na početku veze negde iščezava i na tako nešto treba biti spreman. Život nije ono što se da videti u romantičnim komedijama, za kvalitetan brak je potrebno mnogo više.

Savet br.4: Upoznajete svog partnera
Pre početka planiranja venčanja morate dobro upoznati svog partneta,kako  njegove vrline i mane tako i njegovu pozitivnu i negativnu stranu. Provodite što više vremena zajedno, pre nego izgovorite Vaše sudbonosno "DA".

Savet br.5: Budite u dobrim odnosima sa partnerovim roditeljima
Nemojte ružno govoriti o roditeljima Vašeg partnera. Ako postoji problem sa njima, i ako ne možete sami izaći na kraj sa time, budite veoma taktični ali pre svake odluke konsultujte se sa partnerom.

Savet br.6: Neke stvari zadržite za sebe
Ako u Vašoj vezi postoji problem (bilo finansijske ili neke druge prirode),nemojte drugima o tome pričati. Prosto, to su neke stvari koje treba ostaviti između Vaša 4 zida. Ali, ako Vam je zaista potrebna pomoć, najbolje bi bilo da se obtratite bračnom savetniku.

Ukoliko ste sa punom pažnjom iščitali sve ove savete kojih ćete se pridržavati, nama ništa drugo ne preostaje nego da poželimo sreću novopečenim mladencima :)

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>