Zadruga

Parovi

Zadruga: Kija besna! Debilčina, hoće kadar preko mene! (VIDEO)

Besna Kija! Pričala pred kamerama rijalitija "Zadruga" o Slobi, Andriji, majci, svom životu... Debilčina, hoće kadar preko mene!

Zadruga: Kija besna! Debilčina, hoće kadar preko mene! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Kija Kockar, u ranim jutarnjim satima, pevala je svoje omiljene pesme zajedno sa Anom Korać, a u jednom trenutku dotakla se braka sa Slobom koji ju je prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani.  Pričala je i o dečku Andriji Lazoviću, svojoj majci Nadici, o životu i svemu onome što je preživela zbog prevare koju joj je priredio suprug:

"Kako ću imati više normalnu vezu? Kako Andrija da nastavi normalnu vezu? Možda se on ohladio od mene? Ne znam ni da li me čeka. Sve ovo što priča ovaj majmun! Debilčina, hoće kadar preko mene. Svi su se nakačili na mene! Cela kuća mene proziva. Svaka druga reč sam ja. Nešto u vezi mene."

U jednom momentu se zapitala kako je njenoj majci:

"Kako je mojoj mami? Neću da mu dajem na značaju, jer on to hoće. Hoće k*rac! Ja uvek gledam dobro u ljudima i verujem ljudima. Nikome ne bih učinila ništa loše. Mene kada neko nagazi, ne dao ti Bog! Moja mama to zna i čudi se što sam ja takva prema Slobodanu. On zna kakva sam ja, zato se čudi. Zna šta je uradio. On je moj muž, brate, ali on... Bolje bi mu bilo da me ne iskušava!"

Priznala je Ani Korać kako se nada da je majka ponosna na nju i da nije tužna, kao i to da joj se plače svaki dan, po ceo dan...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>