Sme�no

Ostalo

Kinez imao seks sa vanzemaljkom

Kako navodi "AsiaOne News" kineski farmer po imenu Meng Žaoguo iz Hajlongđijanga tvrdi da je vodio ljubav sa jednom vanzemaljkom, a da ništa nije izmislio govori podatak da je nekoliko puta detaljno ispitan, pa čak i podvrgnut detektoru laži. Sve testove uspješno je prošao.

Kinez imao seks sa vanzemaljkom



Meng je navodno u šumi nedaleko od svoje kuće pronašao nekoliko velikih metalnih ostataka za koje je mislio da su ostaci srušenog helikoptera.

Sjeća se kako je odjednom osjetio umor i kako je zaspao, a kada je došao sebi shvatio je da se nalazi na nepoznatom mjestu u društvu ženskog vanzemaljca.

Kaže da je bila visoka oko tri metra, da je imala 12 prstiju, pletenice na nogama te da su strastveno vodili ljubav nekih 40 minuta.

Nakon ovog bizarnog događaja Meng je itekako svjestan da mu iše niko neće vjerovati. "Mi još uvijek ne možemo da objasnimo njihovo postojanje jer naša tehnologija i dalje nije dovoljno razvijena", rekao je Meng za "China Daily".

On je dodao i da je s vanzemaljcima nakon ovog događaja lijepo popričao, a oni su mu pokazali posebni mali kristal u kome je video šume, ledenjake i fosile na zemlji.

Najbizarniji dio Mengove priče dolazi na kraju: Vanzemaljci su mu, naodno, rekli da se potomak njega i vanzemaljke sa kojom je vodio ljubav može očekivati za nekih 60 godina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>