Svet

Region

Ekrem ponovo izvatao Vendi

Dok je trezn Ekrem Jevrić samo šmeka Vesnu Vukelić, ali čim popije malo alkohola, toliko se oslobodi da koristi svaku priliku da je pošteno izvata. A, ruku na srce, ona mu uvek udovolji. Nema žurke na kojoj ga nije palila plesom, nabijala mu zadnjicu na prepone, grudima njihala pred njegovim razrogačenim očima.

Ekrem ponovo izvatao Vendi



Tako je bilo i preksinoć. Farmeri su mu dali da popije pivo pred spavanje. I dok je on cirkao, kraj njega je sela Vendi. Umiljato ga je zamolila da je izmasira. Nije uspela ni rečenicu da završi, a Ekremova ruka je već bila na njenom telu. I to duboko zavučena u njenu trenerku.

Ona se povila malo napred ka stolu da mu olakša prolaz. Prstima je prelazio i po njenim leđima, podižući joj majicu kako bi osetio kožu pod jagodicama. Uživao je Jevrić, uživao, sve dok se Vendi nije u jednom trenu naglo pomerila.
„Šta je to, Ekreme!“, uzviknula je Vendi dok je širom otvorenih očiju gledala kako se njegov polni organ ukrutio u pantalonama.

On se samo smeškao, praveći se da se ništa ne dešava. Ali nije smeo da ustane. Vesna mu je tad predložila da malo izmasira i Bokija, što je on nevoljno učinio. Naravno, nije ga masirao kao nju. U tren oka splasla mu je želja za seksom.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>