Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Mića odabrao dva potrčka, jedan hoće da napusti rijaliti! VIDEO

U rijalitiju Zadruga Lepi Mića je i ove nedelje vođa, a sinoć je odabrao i svoja dva potrčka i izazvao pravi haos.

ZADRUGA: Mića odabrao dva potrčka, jedan hoće da napusti rijaliti! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



- Za prvog potrčka biram damu Anđelu. Ja znam da će mi se na*ebati majke, ali ovo je igra - rekao je Mića i dodao: - Mislim da je Anđela moj drug i da mi neće zameriti. Ljudi u sobi su umorni od nje i mislim da će da se odmore, a i ona će se odmoriti sedam dana. 

Reperka je bila iznenađena. - Nisam ovo očekivala, ali shvatiću kao igru ovo. I drago mi je što ću se odmoriti i što mi Zorica ujutro neće otkinuti glavu. Ja sam iznenađena, mislila sam da ću biti omiljena ličnost - iskrena je bila Anđela.

Mića je saopštio i ko je drugi potrčko. - Znam koga Anđela najviše voli i zato će drugi potrčko biti Đekson - rekao je pevač.

- Ja odlazim, ne mogu da verujem. Napuštam rijaliti - rekao je Đekson, a nije bilo sigurno da li je ozbiljan ili se šali.

Mića je otkrio i ko mu je omiljena ličnost u Zadruzi. - Omiljena ličnost je Žiža, svima omiljena ovde. Ona će sve konce držati u svojim rukama - rekao je Mića. - Ja vas molim, ogovarajte me, ali smanjite - rekla je Žiža, koja se zarekla da će dati sve od sebe da sve bude pod kontrolom.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>