Ostalo

Sme�no

Viber uvodi novu opciju!

Popularni servis Viber odlučio je još jednom da obraduje sve svoje korisnike opcijama, koje će unaprediti njegovo korišćenje, te će te od sada konačno moći da sačuvate sve svoje podatke.

Viber uvodi novu opciju!



Viber je jedan od popularnijih unakrsno-platformskih servisa za razmenu poruka, koji je u našoj zemlji posebno popularan. Kompanija je sada najavila novu funkciju za svoj servis koja omogućava korisnicima da bez obzira ukoliko promene svoj broj mobilnog telefona, kao i uređaj na kom su prvobitno preuzeli aplikaciju, ne izgube podatke. Tako ćete uspeti da sačuvate sve svoje prepiske bez obzira što ste promenili SIM karticu. Aplikacija će prepoznati novu karticu i odmah ponuditi funkciju za promenu broja telefona.

Korisnici koji žele da promene i broj i mobilni uređaj na istom operativnom sistemu će, istovetno, morati samo da prvo prođu sve korake u meniju za promenu broja telefona na njihovom starom uređaju - pre nego što ubace novu SIM karticu u novi uređaj i na njemu aktiviraju Viber aplikaciju, prenosi N1.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>