Style

Ljubav

DINASTIJA MEDIČI: U IME PORODICE! Osvojite knjigu izdavačke kuće Vulkan!

Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti idealne knjige kojima ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu.

DINASTIJA MEDIČI: U IME PORODICE! Osvojite knjigu izdavačke kuće Vulkan! Foto: Promo



Roman "DINASTIJA MEDIČI: U IME PORODICE", Matea Strukulija, po kome je snimljena i hit serija  izdavačke kuće " Vulkan" može biti vaš ukoliko budete brzi i vaše ime i prezime pošaljete u inbox na našoj Facebook stranici.

DINASTIJA MEDIČI: U IME PORODICE- Mateo Strukul
Firenca, 1429. godine. Nakon smrti Đovanija de Medičija, trgovca i bankara, njegovi sinovi Kozimo i Lorenco naći će se na čelu autentičnog finansijskog carstva, da zajedno upravljaju porodicom i bogatstvom. Otac im je u amanet ostavio da se u političkim borbama ponašaju trezveno, da žive umereno, ali da budu odlučni kada je potrebno. Ipak, njegova poslednja želja neće biti u potpunosti ispunjena, jer je i sam za života stekao moćne neprijatelje. Među njima je najopasniji lukavi i krvoločni Rinaldo Albici, koji ima samo jedan cilj: da preuzme primat u Firenci, po svaku cenu. 

Vešto balansirajući između beskrupuloznih spletki i ljubavi prema umetnosti i kulturi, braća će steći i veliku političku moć. Četiri godine kasnije, pošto je uspeo da preživi čitav niz zavera, kugu i sukobe sa drugim gradovima, Kozimo će završiti u zatočeništvu, dok mu smrtna kazna visi nad glavom.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>