Sme�no

Ostalo

Konačno jedan istinit CV

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve vaše kompanije,ako platom ne mogu da pokrijem sve tekuće troškove, plus, da mi ostane malo para za garderobu, knjige, putovanja, izlaske, sport i provod.

Konačno jedan istinit CV



Funkcionisem po principu
- koliko para toliko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u problemima i očekujem, da sve vaše zakonom predviđene obaveze, izvršite na vreme kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje.

Komunikativan sam sa pristojnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj.

Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom i ne proseravajte se sa multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše.

Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu.

Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me testiranjima i "timbilding" budalaštinama. Ako se već proseravate sa tim zapadnjačkim forama, onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara,ne čini vas obrazovanom osobom.

Što ne znam, naučiću, nisam debil. I da,postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što  moram da Vas obavestim da to nije posao koji Vi nudite.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>