Region

Svet

Poznati o Tošetu Proeskom

Nakon tri godine od smrti balkanskog Andjela, prenosimo kako su naše poznate ličnosti i Tošetove kolege reagovale. Goca Tržan, Vlado Georgijev, Željko Joksimović i drugi otvaraju svoje srce.

Marina Tucaković: Svet je ostao bez velikana

Poznati o Tošetu Proeskom


Još ne mogu da poverujem da je nestao tako mlad, kulturan i pretalentovan mladić. Svaki komentar je suvišan. Svet je ostao bez vrhunskog pevača koga su svi voleli i poštovali.

Goca Tržan: Bio mi je kao mlađi brat
Tošeta znam od samog početka karijere, jer smo snimili prvi zajednički duet. Duboko me je potresla njegova smrt. Pretužno je što je jedno tako dobro i vaspitano ljudsko biće nestalo s planete. Naš odnos je oduvek bio kao odnos mlađeg brata i starije sestre. Upućujem najiskrenije saučešće njegovoj porodici i fanovima, među kojima sam možda ja najveći.

Toni Cetinski: Anđeo!
Potresen sam. Otkad sam čuo za smrt svog dragog prijatelja i kolege, ne mogu da izustim ni reč. Bio je veliki profesionalac, ali to uopšte nije bitno kad se ima u vidi koliko je bio veliki čovek. Imao je sve karakteristike anđela. Nije znao za zlobu i nije želeo da prihvati činjenicu da postoje loši ljudi.
 
Tijana Dapčević: Naslutila sam!
U totalnom sam šoku i jedva govorim. U ponedeljak sam ceo dan imala čudan osećaj, pa sam uveče otputovala u Skoplje da vidim porodicu. Nažalost, rano ujutru sačekala me je tužnija vest - da mog Tošeta više nema. Takav se pevač neće roditi u narednih 50 godina.

Željko Joksimović: Izgubio sam prijatelja!
Užasno se osećam. Vest o Tošetovoj smrti jutros me je ostavila u nedoumici da li sam se uopšte probudio. Svi smo izgubili sjajnog prijatelja i pojedinca. Balkan je izgubio nenadoknadivog umetnika.


Vlado Georgijev je duboko potresen: "Mislim da smo izgubili jedan božanstveni glas i jednog divnog prijatelja i to opet u saobraćaju, što je potpuno suludo. U šoku sam. Koliko puta je trebalo da komponujem za njega i sad mi je toliko žao što nisam."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>