Ljubav

Style

Osam stvari koje svaki muškarac želi da čuje tokom seksa

Iako su žene te koje najčešće dobijaju komplimente, i muškarci žele da budu pohvaljeni, a naročito kada ih izgovorite u zanosu strasti i time potvrdite koliko je dobar ljubavnik.

Osam stvari koje svaki muškarac želi da čuje tokom seksa



Postoji nekoliko stvari koje muškarci žele da čuju u zanosu ljubavi. Ukoliko ih primenite na svom partneru tokom seksa, budite sigurni da ćete mu podići samopouzdanje i u njemu probuditi još strastvenijeg ljubavnika od onog što on zaista jeste:

Tako te želim!

Verovatno ste ga već hiljadu puta videli golog, ali to ne znači da ne treba iznova pokazivati oduševljenje njegovim privlačnim telom. Svaki tip voli da čuje da kompliment nakon što razgoliti svoje grudi, bicepse, alatku.

Tvoja guza je neodoljiva

Činjenica: Muškarci ne vežbaju da bi bili zdravi, nego da bi izgledali što bolje. Svaka pohvala njegovim razvijenim trbušnjacima, seksi čvrstoj guzi i slično, učiniće ga da se oseća dobro i dobije dodatno samopouzdanje.

Tvoje telo je tako dobro

Ako niste sigurni tačno na koji deo da usmerite pohvalu, ovaj opšti pristup je najbolji. I to ne znači da on mora biti građen poput Apolona, bitno je samo da mu pokažete da se njegovo telo dopada vama, makar bilo i nesavršeno. Sa ovim dodatkom samopouzdanja, on će postati još luđi u krevetu.

Kaži mi šta ti se dopada

Ova rečenica mu poručuje da ste raspoloženi za nove eksperimente, kao i to da želite da mu ugodite. A, ako vam otkrije svoje tajne želje, i sam će biti raspoložen da ispuni vaše.

Ti si tako fantastično duhovit

Dobro, ovo mu nemojte reći baš dok leži sa glavom međ vašim nogama, jer bi situacija opstala suviše uvrnuta. Ali van spavaće sobe, ovo je jedan od najboljih komplimenata koje možete uputiti muškarcu.

Možeš da mi radiš sve što hoćeš

Naravno, ovo mu recite ako stvarno imate poverenja u njega. To će mu dati zeleno svetlo da otvori svoje tajne seksualne apetite i oseti se moćno, u fazonu Kristijana Greja, a vi ćete se naći u centru njegove pažnje i seksualne energije.

Imam kondom

Ova izjava pokazuje da imate odgovornost prema svom seksualnom zdravlju, kao i da ste cura sa samopouzdanjem koja drži konce u svojim rukama.

Osećam se tako dobro kada si u meni

Prosečan muškarac uglavnom ima standardnu "opremu" za vođenje ljubavi, ali će mu centimetri i te kako porasti (bar u glavi), ako ga pohvalite u pomognete mu da se oseća moćno. Tako će znati da  vam je On, koliki god bio, sasvim dovoljan i da sa njim uživate.

Autor: J.B.
Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>