Style

Ljubav

Ponovo IN? Sako koji su nosile Lepa Brena, Nataša, Nikolina...a sada i Kristina Kovač

Sako Kristine Kovač u finalu X Factor Adria očito ima zanimljivu i prilično bogatu prošlost, budući da su ga i pre nje nosile velike zvezde. Naime, ovaj unikatni komad odeće delo je modne kreatorke Verice Rakočević, a pre Kristine obukle su ga Brena, Nataša, Nikolina...

Ponovo IN? Sako koji su nosile Lepa Brena, Nataša, Nikolina...a sada i Kristina Kovač



Kristina Kovač nije trijumfovala sa svojim štićenicima "Doktorima" u finalnoj večeri X Factor Adrie, ali to ne znači da neće nastaviti saradnju sa ovim talentovanim i sjajnim momcima koji su zauzeli peto mesto. Na veliko finale pristigla je u crnoj haljini i upadljivom srebrnom sakou, prilično šljaštećem, izraženog dekoltea i sa svežom promenom imidža, obzirom da je nedavno promenila frizuru.

Veliku pažnju privukao je Kristinin sako koji je imao prilično dug razvojni put, piše Blic.rs. Nosila ga je Nataša Bekvalac (2009) na jednom nastupu, potom Lepa Brena (2011) u najavnoj kampanji spota "Metak sa posvetom", a onda i Nikolina Pišek (2012)... I, dve godine kasnije, sako je čini se ponovo IN budući da ga je i Kristina Kovač obukla na spektakularnoj završnici X Factora u Kombank Areni, u nedelju 23. marta.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>