Region

Svet

Eva Ras: "Farma" je moja životna uloga

Glumica Eva Ras u najpoznatiji rijaliti šou "Farma" ušla je kako bi sebi ulepšala i olakšala život pošto je nedavno ostala bez penzije. Iako je dobitnica najznačajnijih filmskih nagrada, ali i priznanja iz oblasti književnog i slikarskog opusa, Eva je pred ulazak na farmu rekla da joj je ovo možda i najveća životna uloga.

Eva Ras:



"Imam 70 godina, spremna sam na izazove poput „Farme". Mene prijatelji inače zovu „mrtva ribo", tako da me je skoro nemoguće iznervirati. Naravno, dobar honorar i avantura su glavni razlozi zbog čega sam se upustila u ulogu svog života," poručila je Eva i dodala da joj je sve još interesantnije zato što nikoga od svojih ukućana nikada u životu nije videla pa će u druženje sa njima uploviti bez predrasuda. 

"Nikoga od ovih ljudi nikada nisam videla! Meni se to još više sviđa, reditelj će da nam podeli uloge, a mi ćemo se upoznati u toku predstave. Meni je važno to što je direktan prenos seoskog života, posebno me raduje što nas reditelji posmatraju 24 sata."

Ceo projekat doživljava kao jednu veliku pozornicu sa mnoštvom različitih uloga, od kojih je jedna njena i kaže da će je najbolje odglumeti ako uspe uopšte da ne glumi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Eva Ras

Povezane vesti:


>