Region

Svet

Region

Pogledajte trejler za film Mamula (Foto+Video)

Nakon svetski uspešnog filma "Zona mrtvih", reditelj Milan Todorović ostaje u istom žanru dajući nam mističnu i mračnu priču kroz novi film "Mamula", koji je već viđen kao veliki hit.

Pogledajte trejler za film Mamula (Foto+Video)



Održana pres konferencija povodom snimanja filma Mamula (Foto)
Ovoj priči "ne nedostaju ni uzbudljivije akcione sekvence, napete potere niti epske borbe i na kopnu i na moru. Publika će biti uvučena u avanturu filma fantazije, neuobičajenog žanra za domaću kinematografiju".

Radnja filma "Mamula" govori o dve američke turistkinje koje dolaze u Crnu Goru da posete svog starog prijatelja. Nakon nekoliko dana uživanja, družina odlučuje da poseti napušteno ostrvo Mamula, iako su upozoreni na čudna dešavanja i legende koje kruže o tom mestu. Tamo zatiču misterioznog ribara koji drži zatočenu prelepu devojku.



U pokušaju da oslobode zarobljenicu shvataju da je ona zapravo sirena, koja ih svojom pesmom i izgledom opčinjava, ali se ubrzo pretvara u krvožednog monstruma koji im neće dozvoliti da živi napuste Mamulu.

 Pored Dragana Mićanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Slobodana Stefanovića i Sofije Rajović, u filmu igraju i strani glumci, Kristina Klebe, Natalie Burn i legenda svetskog glumišta Franco Nero.



Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Mamula

Povezane vesti:


>