Svet

Region

Eva Mendez i Rajan Gosling raskinuli: On hteo porodicu, a ona svetla reflektora

Eva Mendez i Rajan Gosling posle dve godine zabavljanja rešili su da stave tačku na svoju ljubavnu vezu. Razlog - previše različiti karakteri. Naime, glumica je izabrala slavu naspram porodice, što Goslingu nikako ne odgovara.

Eva Mendez i Rajan Gosling raskinuli: On hteo porodicu, a ona svetla reflektora



Eva Mendez prekinula intervju: Neću da pričam o Rajanu!
Iako je tokom dugo vremena izgledalo da ljubav Rajana Goslinga i Eve Mendez naprosto cveta, te da ništa ne može pomutiti njihovu sreću, tome je naposletku ipak došao kraj. "Nisu se rastali u svađi i ružnim rečima. Naprosto su oboje zaključili da je došlo vreme da završe tu priču", otkrio je izvor američkim medijima, i dodao da nijedno od njih dvoje za sada ne žuri da uplovljava u nove veze.

Inače, 39-ogodišnja Eva i šest godina mlađi Rajan, počeli su da se zabavljaju 2011. godine, tokom snimanja zajedničkog filma "The Place Beyond The Pines". Prema priči izvora bliskog paru, problemi u vezi javili su se još u septembru prošle godine, a najveći problem bio je taj što su želeli različite stvari.

"Eva voli Holivud, zabave, glamur... dok je Rajan potpuno introvertan, pravi kućni tip", kazao je izvor, i dodao da je problem izbio i zbog različitog pogleda na pitanje zasnivanja porodice, budući da je Mendesova ranije izjavljivala da nije zainteresovana za majčinstvo.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>