Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač - Nije mi bila namera da uvredim Vlada Georgieva

Kristina Kovač je u poslednjoj epizodi X Factor Adria komentarisala pevanje jednog takmičara, te nehotice uvredila jednog od naših najvećih kantautora Vlada Georgieva. Odmah se i pokajala, pa kaže da joj to nije bila na mera.

X Factor Adria: Kristina Kovač - Nije mi bila namera da uvredim Vlada Georgieva



X Factor Adria: Daniel Kajmakoski na meti nepristojnih ponuda - Starije žene mi pišu neke čudne stvari o seksu!
U trećem po redu "lajvu" šoua X Factor Adria, Kristina Kovač je ocenjujući pevanje Aleksa Perovića nehotice u negativan kontekst stavila Vlada Georgieva. Naime, ona je konstatovala da izbor pesme nije išao u prilog mladom Aleksi, te tim povodom kazala da ga to stavlja u isti koš sa Vladom Georgievim i gomilom sličnih pevača, dok Perović može mnogo više od toga.

"Možeš ti to mnogo bolje. Ovo te stavlja u rang Vlada Georgieva. Prvo je bio on, a posle su došli drugi njemu slični pevači, a ti možeš više", rekla je Kristina u trećoj živoj emisiji muzičkog takmičenja.

Ovom opaskom pevačica je nenamerno osporila vokalne i muzičke kvalitete Georgieva. To je izazvalo mnogo komentara na društvenim mrežama koji su se odnosili na to da je Kovačeva bila pregruba i prema Vladi i prema mladom Aleksi. Međutim, ona za "Blic" kaže da joj to nije bila namera.

X Factor Adria: Željko Joksimović rasplakao Tamaru Milanović! Kiki - Nije nadmena, ali podržavam Željkovu kritiku!
"Pošto je emisija uživo emitovana, u brzini sam se pogrešno izrazila, mada sam mislila da sam dobro shvaćena. Htela sam da kažem da je dečko mogao da otpeva bez toga da imitira Vlada Georgieva. Kada se Georgiev pojavio bio je jedinstven, i onda je 200.000 pevača želelo da peva kao on i svi su počeli da imitiraju njega. Suština je u tome da je Aleksa mogao bolje od imitacije. Dečko dobro peva, ali bi trebalo da bude više svoj. Vlado zna da ja o njemu mislim sve najbolje. On je veliki umetnik i sjajan muzičar", rekla je Kristina Kovač.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>