Svet

Region

Džared Leto: Pre bih oženio Kanjea Vesta, nego Kim Kardašijan

Džered Leto, glumac i muzičar, nije izdržao, a da se i on ne osvrne na jedan od najslavnijih parova današnjice čija se skorašnja svadba procenjuje kao događaj koji će obeležiti godinu, ako ne i deceniju - Kim Kardašijan i Kanje Vest.

Džared Leto: Pre bih oženio Kanjea Vesta, nego Kim Kardašijan



Džared Leto u ulozi transvestita: Počupao sam obrve, izdepilirao se, i smršao 20 kilograma! (Foto)
Četrdesetdvogodišnji glumac i muzičar Džered Leto, koji je trenutno u žiži javnosti zbog svoje vanserijske transformacije u filmu "Dallas Buyers Club", svakako bira žene u nspram muškaraca, u ljubavno seksualnom smislu. Ipak, kada treba da bira između Kim Kardašijan i Kanje Vesta, pre bi se opredelio za repera, no za starletu.

Naime, Džered je gostovao u jednoj emisiji, gde je, između ostalog, pomenut i slavni par, oko čije se svadbe već sada diže ogromna pomp, te se ne sme ni zamisliti šta će biti na leto kada se i očekuje da će se začuti svadbena zvona.

Tako, glumac je upitan koga bi radije oženio, Kanjea ili Kim. Džered nije  uspeo da sakrije da su mu oboje manje-više mrski, ali je naposletku izabrao manje mučnu opciju - repera!

"Svaka veza mora imati neku osnovu, a mislim da bismo nas dvojica imali zanimljive teme za razgovor", kazao je glumac i naglasio da je dobra komunikacija osnova dobrog braka. "Najvažnija stvar jeste da sa svojim bračnim partnerom možete da pričate o svemu, da imate otvorenu komunikaciju. Dobra veza je kada sa nekim možete da pričate o bilo čemu, i to zauvek. Onda bih svakako pre izabrao Kanjea", zaključio je glumac.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>