Ostalo

Sme�no

Neobični zahtevi Deda Mrazu

Omiljeni dekica među decom, Deda Mraz, ovih dana dobija mnogo pisama od raznih dečaka i devojčica, a sa pismima stižu i krajnje neobični zahtevi kada su novogodišnji pokloni u pitanju.

Neobični zahtevi Deda Mrazu



Tako je u jednom pismu devojčica tražila kameru za snimanje dečijih emisija, jer joj se ove sada ne dopadaju. Iako ostale devojčice uglavnom traže barbike, a dečaci video igrice i "Lego" kockice, postoji mnogo toga što je Deda Mraza iznenadilo.

Deda Mrazu u finski deo Laponije godišnje stigne oko 1,35 miliona pisama iz Kanade, i oko jedan milion iz Sjedinjenih Američkih Država, pa je jedna mala Kanađanka klasično zaželela barbiku, ali uz zanimljiv komentar: "Uz nju bih volela da dobijem i kuću i automobil, odeću i sve što joj je potrebno da sledeće godine ne bih morala uopšte da ti šaljem pismo".

Sa druge strane, jedan dečak iz SAD je tražio mašinu koja stvara picu, dok je drugi tražio opremu za pecanje. To ne bi bilo ništa čudno, da on nije zahtevao opremu koja donosi već isprženu ribu. Dok se radi o hrani, spomenućemo i devojčicu koja je tražila frižider u kome uvek ima sladoleda, a jedna 6-godišnjakinja zamolila je Deda Mraza za najveću kutiju na svetu punu čokolade. Čokolade od koje se neće ugojiti, kako bi mogla da je jede zajedno sa majkom.

Složićete se da Deda Mrazu nije nimalo lako u poslednjim decembarskim danima, ali se makar dobro nasmeje uz dečija pisma koja su čista i iskrena.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>