Region

Svet

Ana Sević odlazi na bolovanje: Pokazala trudnički stomak! (Foto)

Tek nedavno je javnost saznala da će Ana Sević i Darko Lazić uskoro postati roditelji. Pevačica i voditeljka snimila je i poslednju emisiju "Grand parade" pre odlaska na bolovanje i ujedno pokazala i trudnički stomačić.

Ana Sević odlazi na bolovanje: Pokazala trudnički stomak! (Foto)



Ana Sević trudna: Jedva čekam da Darko i ja postanemo roditelji!
Popularna zvezda Granda je u drugom mesecu trudnoće i otkazala je sve predstojeće nastupe. Kako je nedavno izjavila, jedva čeka da Darko i ona postanu roditelji. Na snimanju emisije "Grand parada", pre odlaska na porodiljsko bolovanje, imala je pripijenu crnu haljinicu pa se jasno moglo videti da je u blagoslovenom stanju. A ukoliko uzmemo u obzir njeno raspoloženje i lice sa kojeg nije skidala osmeh dok je trčkarala po studiju u visokim potpeticama, lako se da zaključiti da je Ana presrećna što će postati majka.



Otac Darka Lazića: Presrećni smo zbog prinove, voleo bih da mi Ana rodi unuka!
"Za sada sam super, ništa mi nije teško. Nisam ni razmažena, a kako će biti za par meseci videćemo. Nemam još uvek osećaj i nisam još svesna šta mi se dešava. Darko i ja smo presrećni i jedva čekamo da beba dođe na svet", rekla je pevačica koja je nepunih godinu dana u vezi sa kolegom.



Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Jelena Vučetić

Viber

Izvor: Svet Plus


>