Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović se žali na Saru - Znala je koliko mi je loše, a ostavila mi je sudove! (Video)

Jelena Jovanović juče maltene nije ni ustajala iz kreveta, jer joj je bilo loše, zbog čega je tražila i medicinsku pomoć, ali uprkos tome, pojedini farmeri nisu joj izašli u susret.

Farma 5: Jelena Jovanović se žali na Saru - Znala je koliko mi je loše, a ostavila mi je sudove! (Video)



Pevačica se požalila svom dečku Edinu Škoriću na gazdaricu Sari Trajanović. Naime, Jelena je juče ceo dan maltene provela u krevetu, jer ju je, kako kaže, boleo i stomak, ali i kičma.

Farma 5: Jelena Jovanović odbila pismo opomene, pa kažnjena! Edin ćuti! (Video)
Sara je navodno bila puna razumevanja za nju, te joj poručila da je zdravlje najpreče. Ipak, to je nije sprečilo da pevačici danas ostavi prljave sudove od juče. Jelena se požalila Edinu da ju je povedilo to što je manekenka znala koliko joj je loše bilo, pa joj pored svega ostavila sudove da pere. "Ali, nema veze, ništa joj neću reći", kazala je Jelena, a Edin zaključio da ljudi uopšte nemaju osećaja za druge.



Inače, juče je Jelena zbog ležanja u krevetu i kažnjena nedeljnim honorarom, zbog čega je i protestvovala. Tako, kada je stiglo pismo opomene upućeno Sari na konto toga da sluge ne smeju sedeti na čelu stola, u ovom slučaju Ivan, ustala je i Jelena da se požali.

"Smatram da Zadruga nikako nije u pravu što me je kaznila, i da treba da povuče kaznu. Ja se izvinjavam farmerima što sam sve vreme bila u pidžami, ali ja sam trpela fizičku bol", rekla je pevačica, a onda ustala i gazdarica kako bi i ona podržala Jelenine reči, te kazala kako je ona Jovanovićki poverovala da je zaista u pitanju bol, a ne hir.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>