Ostalo

Sme�no

Mali genije nadigrao Čeninga Tejtuma i Bredlija Kupera! (Video)

Nije bitno koliko ste dobri u pogađanju koševa, jer protiv dvoipogodišnjeg Titusa nemate nikake šanse! A u to su se uverili i holivudski asovi Čening Tejtum i Bredli Kuper.

Mali genije nadigrao Čeninga Tejtuma i Bredlija Kupera! (Video)



Dvoipogodišnji Titus družio se sa košarkaškom loptom otkad je prohodao, a sada je postao i prava atrakcija širom sveta: ne postoji koš koji maleni dečak može da promaši! Njegov savršeni šut je nepogrešiv! On pogađa mrežicu sa krova zgrade, iz luka preko zida, pogađa čak i dve istovremeno... a sve to zaintrigiralo je i holivudske zvezde Čeninga Tejtuma i Bredlija Kupera, koju su poželeli da Titusu izađu "na crtu".

Naravno, Čening i Bredli nisu imali šanse, pa ih je mali genije kao od šale nadigrao. "Kupio bih ti nešto, ali sad neću", glumio je durenje nakon poraza holivudski lepotan Čening Tejtum, a potom pokušao da od Titusa "iskamči" utešnu nagradu. "Ako hoćeš, možemo da zakažemo obaranje ruku", predložio je glumac.

Kako je mali Titus svojim vanserijskim umećem zadivio svet, ali i nadigrao zvezde višestruko više od njega, pogledajte i vi:



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>