Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić ogovara Saru sa Jelenom Jovanović - Ona sa 20 godina svaki dan preživljava nervni slom! (Video)

Pre nego što je Ekrem Jevrić izabrao sluge izbila je ozbiljna svađa oko toga ko lobira kod Ekrema da Jelena Jovanović postane sluga, a dok je Edin Škorić branio svoju devojku umešali su se i Sara i Ivan.

Farma 5: Edin Škorić ogovara Saru sa Jelenom Jovanović - Ona sa 20 godina svaki dan preživljava nervni slom! (Video)



Farma 5: Ko za koga lobira?! Edin Škorić - Jelena Golubović je idiot, a Sara histerična! (Video)
Naime, Edin se toliko iznervirao da je rekako ako Jelena bude ispala da će pobacati stvari svima koji su na Farmi. Tada se umešala Sara Trajanović i počela da histeriše i viče na Edina pitajući ga ko je on da baca njene stvari i kakve veze ona ima sa Jelenom Jovanović?!

Nakon nekoliko minuta svađe Jelena je zagrlila Edina i smirila ga, a onda su otišli iza wc-a na cigaretu. Edin je onda ogovarao Saru i pričao kako je on sa 20 godina uživao u životu, voleo sport i voleo da se zabavlja, pa mu nije jasno kako Sara sa 20 godina "svaki dan preživljava po jedan nervni slom". Edin nije propustio da prokomentariše ni Ivana Marinkovića koji se bunio zbog Ekremove ideje da se celog dana igraju pantomime.

Naime, kada je Ekrem predložio da farmeri celog dana ne govore kako bi napravili šou, Ivan ništa nije rekao, ali kada je stiglo pismo od Zadruge da je strogo zabranjen svaki vid pantomime Ivan je počeo svima da priča kako su glupi i kako je to rečeno još na početku Farme. Evo šta je još Edin imao da kaže.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot DailyMotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>