Svet

Region

Ćerka Pola Vokera: Tata, ti si moj heroj! Zauvek ćeš biti u mom srcu! (Foto)

Ćerka tragično nastradalog glumca Pola Vokera, petnaestogodišnja Medou, na društvenim mrežama objavila je poruku koju je posvetila preminulom ocu, i dirnula u srce svih koji žale za holivudskim glumcem.

Ćerka Pola Vokera: Tata, ti si moj heroj! Zauvek ćeš biti u mom srcu! (Foto)



Pol Voker poginuo u saobraćajnoj nesreći (Video)
"Kada sam bila mala, on me je naučio da hodam, naučio me da se smejem, naučio me da nikada ne odustajem. Volela sam ga i pre nego što sam znala šta znači ljubav. On je bio moj heroj. Moj pravi životni heroj! Zauvek će biti u mom srcu! Oči su mi pune suza dok ovo pišem. Otišao si, ali nisi zaboravljen. Počivaj u miru tata", napisala je Meodu Voker.

Ćerka holivudskog glumca koji je u četrdesetoj godini poginuo u saobraćajnoj nesreći, uz poruku objavila je i fotografiju iz vremena kada je bila tek mala devojčica, na kojoj je u zagrljaju svog tate Pola Vokera.


Foto: Facebook

Poslednji trenuci Pola Vokera pre saobraćajne nesreće (Video)
Pogibija popularnog glumca pogodila je mnoge njegove kolege, te su društvene mreže bile preplavljene porukama posvećenim zvezdi filma "Paklene ulice". Tako, Vin Dizel je na svom Tviter profilu napisao: "Brate, mnogo ćeš mi nedostajati. Bez teksta sam. Raj je dobio novog anđela. Počivaj u mitu."

Počast nastradalom glumcu dao je i Dvejn Džonson. "Sva moja snaga, ljubav i vera su sa Voker porodicom tokom ovog srceparajućeg perioda. Mi nalazimo našu snagu u njegovoj svetlosti. Volimo te brate", napisao je Džonson. "Veoma, veoma tužne vesti... srce mi je slomljeno", svoju žal izrazila je i Rijana, ali i nebrojeno mnogo drugih javnih ličnosti.

Autor: T.I
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>