Svet

Region

Kortni Koks pobesnela: Bivši muž Dejvid Arket čeka dete sa novom devojkom!

Kortni Koks više nije u dobrim odnosima sa svojim problematičnim bivšim mužem Dejvidom Arketom, otkad je saznala da glumac očekuje bebu sa svojom novom devojkom.

Kortni Koks pobesnela: Bivši muž Dejvid Arket čeka dete sa novom devojkom!



Zvezda "Prijatelja", glumica Kortni Koks, nije sa radošću primila vesti da njen bivši muž i kolega Dejvid Arket čeka dete sa devojkom Kristinom MekLarti.

"Kortni je bila šokirana kada je saznala da je Kristina trudna", otkrio je izvor, i dodao da to nije zbog ljubomore, već zbog toga što smatra da Dejvid nije spreman za još jedno dete, budući da se još uvek nosi sa problemima vezanim za njegovo odvikavanje od alkoholne zavisnosti.

Četrdesetdevetogodišnjoj glumici, koja iz braka sa Dejvidom ima 9-ogodišnju ćerku Koko, teško je da ostane pozitivna u vezi sa odlukom njenog bivšeg muža da ima još dece, posebno zbog toga što jedva da ispunjava svoje očinske dužnosti prema njihovoj ćerki. Inače, 42-ogodišnji Dejvid još uvek se bori sa alkoholizmom, a iako se ovaj par zvanično razveo početkom godine, oni su još uvek partneri u zajedničkoj producentskoj kompaniji.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>