Lepota

Ljubav

Mis Univerzuma: Ovo je najlepša žena na svetu - Gabriela Isler iz Venecuele! (Foto)

Latino devojke poznate su ne samo po svom temperamentu, već i po lepoti koja ih svrstava u najlepše žene sveta. Najnovija koja je ponela upravo takvu titulu, jeste Gabriela Isler iz Venecuele, koja je proglašena za Mis Univerzuma 2013. godine.

Mis Univerzuma: Ovo je najlepša žena na svetu - Gabriela Isler iz Venecuele! (Foto)



Venecuela je i inače poznata kao zemlja koja, ne samo da obiluje lepoticama, već se ozbiljno i priprema svake godine za izbor za Mis Univerzuma. Da je njihov pažljiv odabir i uložen trud urodio plodom, dokazala je venecuelanka Gabriela isler, koja je na ovogodišnjem izboru ponela krunu kao najlepša.



Atraktivna dvadesetpetogodišnjakinja je ocenjivački žiri očarala svojom ženstvenošću, dugom bujnom kosom, izvajanim telom i osmehom dostojnim prave dive.

Lepotica, kojoj je omiljena parola "da ne postoji pad posle kojeg se žena ne može uzdići", sve prisutne je naročito oduševila u onom delu takmičenja u kojem su učesnice defilovale u kupaćim kostimima. Izvajani trbušnjaci i duge, zategnute noge, sa lakoćom su Gabrielu doveli do zaslužene krune.



Pored pobednice, koja je inače zaposlena na venecuelanskoj televizijskoj mreži, titulama su se okitile i španjolka Patricija Jurena Rodrigez kao prva pratilja i Mis Ekvadora Konstanca Baez, kao druga pratilja. Treća je bila Mis Filipina Ariela Arida, a četvrta Brazilka Žakelin Oliviera.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>