Lepota

Ljubav

U 3 koraka do savršenih obrva (Foto+Video)

Sve nepravilnosti na obrvama, čak i one najsitnije, možete ukloniti za samo nekoliko minuta. Postoje tri osnovne tačke koje će vam pomoći da pronađete savršen oblik obrva za vaše lice.

U 3 koraka do savršenih obrva (Foto+Video)



1. KORAK

Najbolje pokrivanje akni na svetu? (Video)
Uzmite olovku, vrh okrenite ka gore, a potom je okomito prislonite uz rub nosa. Tačka iznad nosa znači da bi tu trebao biti početak obrve. Označite tačku olovkom kako biste kasnije mogli dostići savršen oblik.



2. KORAK

Isto kao u prvom koraku, usmerite okrenutu olovku od najšireg ruba nosa ka spoljašnjem uglu oka, prislonite je i tačka koju ste dobili označava završetak obrva. Označite i nju.



3. KORAK

Na kraju, olovku usmerite od samog vrha nosa ka sredini oka. Položite je i obeležite najvišu tačku iznad oka, na rubu gornje obrve. To bi trebalo da bude sredina vaše najidealnije oblikovane obrve.



Dobili ste tri referentne tačke koje će vam pomoći da iscrtate svoje obrve, a da ne promašite odgovarajući oblik za vaše lice. Dopunite obrve tvrdom olovkom (ili senkom) za obrve, za nijansu svetlijom od prirodne boje. Lagano senčite obrvu prema označenim tačkama, sve dok je skroz ne ispunite.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube/Popsugar

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>